Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

jel još uvik ove boje il si prominila [thumbsup]

jel još uvik ove boje il si prominila [thumbsup]

Naravno da je još iste boje…shvatila sam, da mi sa godinama ova boja sve više i više paše k boji moje kose [lol]

[emo_cool]

ko bi doša ??? ti i ja … neznan dal se isplati radit takav put [lol] [lol] ..Zeku san tražia več 3 puta…nema on više vrimena za stare prijatelje [tongue]…

Kako nečeš doči?! Samo zovi Pipi Strel i dat če ti onaj zrakoplov koji leti na struju…znaš da sa njim ne trebaš ni puno vremena za dolazak na more… a mogu ti šapnut da si možemo i podjelit troškove ako idemo zajedno sa letjelicom… i sam dobro znaš kako je to važno u zadnje vrijeme, tako da samo trebaš pričekat, da Dalmatinci srede okupljanje [cool]
[/quote]
…ko če sredit okupljanje ??? odkad je Ford prepustia organizaciju ode sve…nisu sposobni sredit a ma baš ništa [lol] [bye]…
…ako se dili troškove možemo i sa tvojom raketom [thumbsup] [lol]
[/quote]
Onda važi za djeljenje troškova jer je moja kasica prasica svaki dan manja [cry]…sad se samo naoružajmo strpljenjem, da se netko od Dalmatinaca sjeti, da bi bilo vrijeme da se opet vidimo, da neče opet jedan Slovenac srediti okupljanje u centru Dalmacije [rolleyes]

[emo_cool]

Ajme kako su se vremena promjenila [huh]…nitko više nema volje za šalu pa makar se ja šalila na svoj račun [bye]

[emo_cool]

Fjaka je , ne zamjeri !

FJAKA = psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo. Dok u Indiji i drugdje fjaku postizu dugogodisnjim izgladnjivanjem i meditacijom, u Dalmaciji ona je jednostavno Bozji dar…
To je sve što ću reći!
[thumbsup]

[cool]

.

Ajme kako su se vremena promjenila [huh]…nitko više nema volje za šalu pa makar se ja šalila na svoj račun [bye]

[lol] [lol] pa možda tu fališ…triba se šalit na njihov račun..možda se javi ko…
evo jedan…( ispričavam se …pravopis mi pravi probleme..)
Zašto dalmatinci zadnje vrime tako vole ić u crkvu…..?
Jer jedino tamo mogu vidit čovika u bilom koji diže pehar

evo pozdrav svim bivšim prijateljima iz ST. [lol]

octopus,

gruba ti je ta šala .
Stavljaš sol na ranu .
Nemožeš se tako šaliti sa viceprvakom !

Pozdrav

.

oktopus ,

nije to za šalu .
Bili su odmah prvi do EU majstora iz Maximira koji u 19 minuta dobije 4 gola .

Pozdrav

[angry]

.

oktopus ,

nije to za šalu .
Bili su odmah prvi do EU majstora iz Maximira koji u 19 minuta dobije 4 gola .

Pozdrav

[angry]

[lol] [lol] [lol] …a majstori još nisu rekli zadnju rić…tek je 6:0….jeb..mislia san da je vaterpolo [tongue]

Bili su prvi do majstora iz Maximira koji je dao dva gola Realu .

Sada nam je svima jasno koliko je sati u našem nogometu .

[thumbsup]

.

Sportske :

"Mediokritetski je Dinamo omogućio Mourinhu eksperimentiranje, nije bilo rivala, Dinamo se nije ni pojavio na terenu, Real se suprotstavio katastrofi od momčadi, imao je feštu protiv ruševine od ekipe. Dinamo je bio karikatura, nemoćni sparing partner, Real ga je progutao za doručak.
Dok su navukli kopačke, u mreži su već imali četiri gola.’ "

.

http://www.youtube.com/watch?v=pyJoNqBYa7k

[cool]

.

New Report

Close