ajd ….nije lako izdržat 3 miseca ???
a da ima manje turista opet nebi valjalo…pa prazan app..pa nemaš kome uvalit 3 dana staru ribu…
kome če dica prodat školjke i tikvice.itd…
al o.k. ..i da se donekle slažem sa tobom…al oko more ne mogu.Je,je…svaki turist sa sobom dovuče
jednu koču i ima fabriku il kuču sa kanalizacijom direktno u more [tongue]
Trebalo bi turistima (stranim) naplaćivati posebno vodu , struju , kanalizaciju i smeće .
Navikli kod kuće na vodu iz boce ovdje kod nas se opijaju s vodom iz vodovoda gratis .
Poseban problem je struja koja zagrijava bojlere .Kad je grubo vrijeme cijeli dan se tuširaju ka da su rudari .A kad je lijepo vrijeme klimom rashlade sobu ko hladnjaču .
Kanalizaciju bi trebali obavezno plaćati jer za 15 dana napune crnu jamu , a mi bi s tim šoldima mogli napraviti pročistače .
Smeće bi normalno trebalo naplaćivati uz boravišnu taksu .
Mnogi bogati turisti dolaze k nama iz EU da bi nešto uštedjeli , jer im je kod nas jeftinije nego doma .
[lol] [lol] …..ma daj Pero…pa valda nisi ti još od onih…kojima bi bilo najbolje da turist samo šalje pare a da ni ne dođe…
Najbolje, da staviš žeton na špinu.Dobro da nemate staze za bicikle…onda bi se turisti još više vozili biciklom i još više tuširali
Mislim,da što se tiče kanalizacije i smeća triba tako i onako puno napravit več samo zbog domačih ljudi a ne samo zbog turista.
npr. u Solinu imamo 3 kontejnere za xx zgrada sa xx stanova…jer niko nebi ima ispred zgrade svoj kontejner.
a šta je loše ako mu je u Hr.jeftinije nego doma…??
p.s. drugčije nisan tip koji bi puno politizia al kad je tu mrtvilo a ti si jedini koji šta napišeš [thumbsup]
octopus ,
dragi , ja i pišem da bi malo isprovociro ljude a i žene da se malo jave na forum .
Ova ideja ti je za 5 : staviti špine na žetone , pa televizija na žetone , pa bojler na žetone , pa klima na žetone …., ništa mukte .
Pitam ja u voćarni : " imate li smokava ?"
Veli meni prodavač : "Ima u polju!"
A turisti beru u polju smokve mukte .
I smokvu učinit na žetone !
octopus ,
dragi , ja i pišem da bi malo isprovociro ljude a i žene da se malo jave na forum .
Ova ideja ti je za 5 : staviti špine na žetone , pa televizija na žetone , pa bojler na žetone , pa klima na žetone …., ništa mukte .
Pitam ja u voćarni : " imate li smokava ?"
Veli meni prodavač : "Ima u polju!"
A turisti beru u polju smokve mukte .
I smokvu učinit na žetone !
…a ti si taj onda…a ja mislia da je stvarno neki novi lik [lol] [lol]
i da tražiš smokvu u voćarni….?? mora da si se doselia u Dalmaciju [smiley]
ima jedan vic o peri ložaču.
kladijo se pere ložač sa rodijakom da nema mista di ga ne znaju.
ošli oni kod precjednika mjesne zajednice, a precjednik odma onako svrata: di si pere, otkad te nisan vidijoooo!
dobije pere ložač opkladu.
kaže rodijak, amo se kladit da te ne zna precjednik općine.
oklade se oni i odu kod precjednika, a precjednik općine se skoči sa votelje, zagrli peru nakog mrčavog, izljubi ga i počasti.
tako pere dobi i drugu opkladu.
rodijak se zainatijo vratit pare pa m predloži da se opklade u dvojstruko da ga ne zna precjednik države.
odoše oni do precjednika, a precjednik kad ugleda peru, pošalje lemosinu prid peru i ko sebi ravnog, dočeka ga u banskim dvorim.
dodijalo rodijaku gubit, pa se razmisli, ko ima da sigurno ne more znat peru. tako se siti pape.
i opklade se oni. odoše u rim, a papa drži govor sa prozora bazilike.
reče pero rodijaku da pričeka, da će se pozdravit s papom.
uto rodijak zadovoljno zatrlja rukama računajući koliko je to para…
prođe malo vrimena, ugleda on peru kraj pape, ljubi mu prsten.
uto začu iz gomile: ma kome ono pere ložač ljubi ruku?
[shocked] [tongue]
A koji Pero ložač ?
Valjda Pero pećokurac .
sad si me zbunio skroz…..je si li ti taj pere ložač ili si glasnogovornik od ivane7… ili si oba dva…ili oba tri [shocked] [sealed]
Jesam , ja sam taj !
[tongue]
Jesam , ja sam taj !
[tongue]
nisam mislio na tebe nego na glasnogovornika Bwina65 [cool]
Kad je riječ o turizmu …..
Bili na plaži u Makarskoj Mujo , Fata i mali Muica .
I ulovi Mujo Zlatnu Ribicu .
" Pusti me , ispuniću ti 3 želje ", zavapi Zlatna Ribica .
" Hoću tovara , hoću tovara " Mujica će .(1)
Nato Muju dreknu : " Jeeebo ti tovar mater"(2)
" Skidaj tovara sa mene" zavapi Fata (3)
[lol]