Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Ajme, več sam par godina na forumu a opet moderirana kao na početku, samo je sad ta razlika, da na ležernim temama mi je ipak prvi put….gdje li su vremena, kad smo mogli pričati bilo kad o bilo čemu….vremena se mjenjaju a izgleda ne na bolje… [huh]

[emo_cool]

vrimena se sigurno nisu minjala na bolje …..zamisli di bi onda bio Crobex [lol] ….ne bi znali di sa parama…a pošto to nije glavno u životu tribalo je malo zaokrenut ….. [wink]
al bit če bolje neko v…..!!!!

Ostao sam danas šokiran u Konzumu :

nude Srdel pastu proizvedenu i uvezenu iz Češke , po 12 kuna .

A naši ljudi u Dalmaciji nemaju posla !

.

Ostao sam danas šokiran u Konzumu :

nude Srdel pastu proizvedenu i uvezenu iz Češke , po 12 kuna .

A naši ljudi u Dalmaciji nemaju posla !

[yawn] [yawn] [yawn]

..Pero 7 , samo mixer i dobra volja

Srdele očistite, operite, odstranite im glave i filetirajte ih. Filete srdela posušite na papirnatom ubrusu, a zatim popecite na ulju. Pospite ih Vegetom, dodajte češnjak pa ih usitnite u električnoj sjeckalici.
2
Tako pripremljenim srdelama dodajte vrhnje, narezane kapare, muškatni oraščić, papar, peršin, konjak, omekšani maslac, sok i koricu limuna pa sve zajedno dobro izmiješajte. Posluživanje
Paštetu od srdela poslužite uz popečeni kruh i pršut.

Savjet
Kapare najprije isperite pod mlazom vode, a zatim nasjeckajte.

..sastojci
600 g
srdela 1 žlica
nasjeckanog peršina
papar
naribani muškatni oraščić 2 žlice
konjaka 150 g
maslaca 2 češnja
češnjaka 2 žlice
limunova soka 1 žlica
naribane limunove korice 3 žlice
vrhnja 1 žlica
kapara 3 žlice
maslinova ulja 1 žlica
Vegete

..ni za živu glavu pit cedevitu poslije ..i to je to ..

Prijatelju bwin 65 ,

zahvaljujem na receptu , isprobat ću .
Malo ću samo neke stavke promjeniti :

1.Vegetu neću koristiti , osim ako mi Podravka plati za reklamu
2.konjaka 150 g ću trgnuti prije degustacije
3.češnjaka 2 češnja
4.maslaca 2 žlice
5.piti samo bevandu !

Pozdrav

.

[lol] [lol] [lol]
Dečki moji, koji ste feštali u subotu s menom u Starom mornaru trebam vas obavjestiti, da sam dobila poruku, da su ljudi u Splitu ljubomorni na vas, jer sam vas tako jako osrečila što sam došla u Split [kiss]
Trebam drugi put javno oznanit na forumu da dolazim, da se neki od forumaša ne bi previše osječali tužnim, jer jih nisam uspjela zadovoljiti [tongue] … na takav ili onakav način…po želji [lol]

[emo_cool]

ajde di čemo imat sljedeču feštu…?
najbogatiji forumaš koji je ikad bia na okupljanjima nam nudi da napravimo feštu kod njega…
dugonoga prijateljica iz ZG.ponudila nezaboravni vikend na jedriljici….a mogla bi proć i ideja jednog i jedinog šefa okupljanja g.Ford-a
…ajd ja san nešto smršavija … cure izgledaju fenomenalno..šefa nijednog nevolim baš slušat…nekako sam za jedrenje [proud]

Nije ni čudno da si tak dobro smršavia i izgledaš bolje nego ikad, kad svaki dan odlaziš na fitnes zbog one lijepoguze instruktorice [lol] …zbog toga i ja več cijeli tjedan tražim fitnes, gdje če me u "ruke" uzet neki dobar instruktor, da se fizički dobro pripremim za sljedeče okupljanje [tongue]
O šefovima ne bi ni ja previše, jer ionak nisam navikla na njih, okupljanje mi je bilo tako fenomenalno, puno smijeha i svega ostalog (ne smijem pojedinosti pričat ovak javno, da ne budem opet moderirana [sealed] ) da i ja jedva čekam sljedeče…možda se nam pridruži i neki novi forumaš, koji su dobri na riječima, da jih isprobamo ako su dobri i u nečemu drugom [rolleyes]

[emo_cool]

Nastojat ću i ja doći na isprobavanje

mateja ,

doči ću i ja na isprobavanje .

Dobar sam na riječima .

Dobar mi je i rukopis ,

a i jezikom se služim .

.

Nego, što se fino jelo? Da čujem, nemojte mi sad reč riba…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

New Report

Close