Galofak, ajde te pametne poruke napiši na forumu da se svi zabave umisto da mi šalješ pp…. [lol]
može , kako češ s kapom ili bez ???
…nema više okupljanja , hebiga..viša sila [tongue]
http://www.niktitanik.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/03/2648.jpg
..hebo Đuru ..popiče on svoje ….
..stari iskusni forumaši če uvijek nači kakvu rupu ..mislim ..ono ka ..rupu u zakonu [cool]
bilo bi lijepo kad bi se kolegica Eliza uključila u raspravu o rupama [tongue]
Njih dvoje kao da su muž i žena, doma im je dosadno pa su se našli ovdje podje***at [lol]
Njih dvoje kao da su muž i žena, doma im je dosadno pa su se našli ovdje podje***at [lol]
[/quote]
kolega , Vi ste svestran momak .Vidim u potpisu da proučavate ljudsku glupost ..i svemir čak
..ali očito još niste spoznali sa moga sebe [kiss]
[/quote]
kolega , Vi ste svestran momak .Vidim u potpisu da proučavate ljudsku glupost ..i svemir čak
[/quote]
Pa ja vidim da Vi niste razumijeli ono što piše u mom potpisu, a i ovo je citat čovjeka koji je meni uzor, ne mora biti i Vama, ali u najmanju ruku nije pristojno pljuvati po onom što ne razumijete…
A što se tiče mog spoznavanja mene samog, pa neki provedu cijeli život u meditaciji pa ne uspiju… [thumbsup]
ma nemožeš pogodit ko se kome žena il muž il puž ….
dal bwin puž galofaku il on žena Elizi.. [lol]
Kolega , zapliče Vam se jezik …a Vi se kao dobro razumijete u puževe
možda Vam je pužić kučni ljubimac ili najdraža igračkica [lol]
[/quote]
[/quote]
Pa ja vidim da Vi niste razumijeli ono što piše u mom potpisu, a i ovo je citat čovjeka koji je meni uzor, ne mora biti i Vama, ali u najmanju ruku nije pristojno pljuvati po onom što ne razumijete…
A što se tiče mog spoznavanja mene samog, pa neki provedu cijeli život u meditaciji pa ne uspiju… [thumbsup]
[/quote]
Vidite kolega Ivane, možda to radite na krivi način . Čuo sam da su Indijci u tome otišli najdalje,..jedan Indijac je godinama živio na stablu dok nije spoznao sam sebe ..
..paaa, ako imate kakvu smokvu u vrtu [thumbsup]