Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Ma neka samo čitaju ljudi, al samo mi znamo istinu [lol]

[emo_cool]

Ma neka samo čitaju ljudi, al samo mi znamo istinu [lol]

ajmeeeeeeeeeeeee [pray] [lol]

Ribar….ko te očarava ??…ovca ??? [shocked] [lol] …

Šta je sigurno ,sigurno je …….ahhahahahhahah [lol] [lol]

Šta je sigurno ,sigurno je …….ahhahahahhahah [lol] [lol]
[/quote]
ma znan da su ukusi različiti al…. [lol] [lol]
ajd još nisi pregleda službeni kalendar ??

datum stoji 20.il 21.5. !!!!!!!!… potvrda za sada tek 5 [angry]
Eliza šta je sa tobom i tvojima ?? ?? [smiley]

Ribaru, svaka čast! Mislim naravno na prvu sliku, druga mi je manje zanimljiva…Još ako mi možeš nać jednog takvog ali 10- 15 godina starijeg…da se ipak ne osjećam kao mama….
Octopuse, meni odgovaraju oba datuma, a što se mojih nickova tiče, malo se srame…Mica kaže da još skuplja hrabrost…za njih ćemo još vidjet…ž
Mateja, svaka čast, razuman izbor! Što je sigurno, sigurno je… [proud]

e stvarno ste….ja stavim datum…ništAAAAA….jedino Eliza bi došla…. [lol] ….ajd i Zeko i Nik
ostali se ni na pp ne jave…..znan da neki od stare garde više ne prate forum al svejedno….barem ne pod starim nickom ha….ajde malo dobre volje i….
evo bwin je več 100puta obeća da če uletit….možda sad konačno uspije i plati onih obečanih 5 piva…može karlovačko [thumbsup]

znaš da su samozatajni…. [smiley]…..veselim se ponovnom susretu…

BAKICAAA, 29.03.2011. u 21:28
Mica kaže da još skuplja hrabrost…za njih ćemo još vidjet…

…ma vraga skuplja hrabrost…evo je večeras u sred Splita,sa deda Jovom…ona već ispituje teren…,a tamo je danas bio i neki skup,pa dok je deda Jova gledao najnovije kubure,Mica je gledala zanimljivije stvari…

…e,sad čiju kupaonicu će izabrati,tko bi ga znao… [rolleyes]

http://www.vecernji.hr/vijesti/tri-se-mjeseca-tajno-tusirao-kod-susjeda-jer-ima-ciscu-kupaonicu-clanak-270831

jeb…a ja studiram odakle tolka potrošnja vode…a ja godišnje 3 sedmice doli [lol]
a što ljubavi dalmatinca i vode tiče…mora da pere i auto [lol]

Ribaru, svaka čast! Mislim naravno na prvu sliku, druga mi je manje zanimljiva…Još ako mi možeš nać jednog takvog ali 10- 15 godina starijeg…da se ipak ne osjećam kao mama….
Octopuse, meni odgovaraju oba datuma, a što se mojih nickova tiče, malo se srame…Mica kaže da još skuplja hrabrost…za njih ćemo još vidjet…ž
Mateja, svaka čast, razuman izbor! Što je sigurno, sigurno je… [proud]

Hmmmmmm, nije problem ….doći ću ….!!! [lol] [lol]

kakav je sada opet ovo dogovor

New Report

Close