Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Tko je sutra na utakmici u Zagrebu?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Odustao sam od takvih egzibicija.

Evo pošto su Elizini nick-ovi tako ljubazni da mi časte put…Zeko i Niskon večeru
sjuzann masažu…evo počeo radit na organizaciji.. [lol]
datum : petak il subota 20.-21.5. !!!!
evo primjedbe il potvrde…može i na pp
Ribar 007 kako tvoj službeni put…?

hahahah ,upravo doša sa puta …
skoro svaki dan san negdi ,ali to ne znači da se ne uskladim kad dođe čarobni datum [smiley]

Evo pošto su Elizini nick-ovi tako ljubazni da mi časte put…Zeko i Niskon večeru
sjuzann masažu…evo počeo radit na organizaciji.. [lol]
datum : petak il subota 20.-21.5. !!!!
evo primjedbe il potvrde…može i na pp
Ribar 007 kako tvoj službeni put…?

hahahah ,upravo doša sa puta …
skoro svaki dan san negdi ,ali to ne znači da se ne uskladim kad dođe čarobni datum [smiley]
[/quote]
je,je…nema tu mrdanja…ti samo zapiši 20.il 21.5. i to je to….
da nebude poslije….moram na pir, iden na selo, ne pusti me žena itd…. [lol]

..eto di smo došli , dalmatinci slovencima dojavljuju tko če pobijediti na Planici [wink]
..lipo se zaradilo , za bačvu pive [lol]

..eto di smo došli , dalmatinci slovencima dojavljuju tko če pobijediti na Planici [wink]
..lipo se zaradilo , za bačvu pive [lol]

pa vidiš da je otišlo sve u k… [lol]
barem neko zarađuje….evo častiš pivu ( več bi triba jedno 20puta) [thumbsup]

Laško nije piva! [lol] [lol] [lol]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Laško nije piva! [lol] [lol] [lol]

ko tvrdi da je ???? [lol]

ufff… [lol] [lol]
http://www.slobodnadalmacija.hr/Mozaik/tabid/80/articleType/ArticleView/articleId/133024/Default.aspx

ufff… [lol] [lol]
http://www.slobodnadalmacija.hr/Mozaik/tabid/80/articleType/ArticleView/articleId/133024/Default.aspx

..drukeruuuu [lol]

zašto..? pa ne vičem up,up,up…. [lol]

e stvarno ste….ja stavim datum…ništAAAAA….jedino Eliza bi došla…. [lol] ….ajd i Zeko i Nik
ostali se ni na pp ne jave…..znan da neki od stare garde više ne prate forum al svejedno….barem ne pod starim nickom ha….ajde malo dobre volje i….
evo bwin je več 100puta obeća da če uletit….možda sad konačno uspije i plati onih obečanih 5 piva…može karlovačko [thumbsup]

New Report

Close