Kad smo već kod tog vodenog vala, nikome od ljudi kojima je poplavilo nije palo na pamet da imaju ribe po kući [huh]
evo sredi Ljubljane [thumbsup]
http://www.zurnal24.si/slovenija/boardanje-sredi-ljubljane-184933/video
Kad smo već kod tog vodenog vala, nikome od ljudi kojima je poplavilo nije palo na pamet da imaju ribe po kući [huh]
…zamirisat če za koji dan… [lol]
imali smo jedan dan i više obale nego vi… [lol]
Sad je vode i previše??? [lol]
Vaš link
Kad mećava Split zamete
…nikson stvarno zanimljivo da si pogodija na moj video uradak ima ih još dosta , a ovaj zadnji predlažem octopusu….
itd…….pozdrav
IZVOZ DALMATINACA STARIJE DOBI……..unosan posao, jašta!
Vidim po broju posjeta da vas imaaa……fala, falaaa. A ima i mene bogami ljutite…Kako i ne bih , kad vidim čitam i znam , da Dalmatinci starije životne dobi postaju " izvozna roba " u susjednu nam državu Bosnu i Ercegovinu. Nu…..kako i ne bi ?
Stari, jadni, napušteni , siromašni s malom mirovinom , ne mogu sebi osigurati starost u nekim od domova za stare i nemoćne u Splitu i okolici……Nemaju dovoljno love za skupi smještaj , imaju ili nemaju djecu a ako je i imaju , u ovoj besparici ni djeca nemaju dovoljno i preostaje samo jedno:
napustiti ovu divotu od dalmatinske arije, vonja mora , ćakule sa spli’ske rive i šentade i partiti u drugu državu (!) , da bi ih zakucane čavlima opet vratili u postojbinu!
Nije dobro….nije ni lipo……..nije ni pristojno od ove države……ali jebiga : ko te pita kad love nema a smještaj košta ka bolji hotel. I to, ako ga dočekaš jer liste čekanja su poduuuugačke.
I tako, neka bar nešto izvozimo , jer sve uvozimo a ni "zaduživanja nisu zaduživanja" nego samo način vraćanja starih dugova…Čiji dug plaćaju Dalmatinci ???