…žali mi se jedan prika ….., kaže ..prije par godina , kad bi bacija parangal na Jadru ..da bi uvatija 2-3 kašete žaba ( od kamena) ..a sad kaže ..otkad su stranci pokupovali nekretnine [rolleyes]
..da nemoš više čut žabu di krekeče ,..jedino na CD-u … [cool] [lol]
… [angry] ..neznan šta ovi iz Greenpeace-a čekaju..
niš ne cekaju…….rade svoj posao ovi iz grinpisa, ak te bas interesira svakodnevno kontaktiraju Vjeku kako bi mene konacno odmemorirao
pofuk
…žali mi se jedan prika ….., kaže ..prije par godina , kad bi bacija parangal na Jadru ..da bi uvatija 2-3 kašete žaba ( od kamena) ..a sad kaže ..otkad su stranci pokupovali nekretnine [rolleyes]
..da nemoš više čut žabu di krekeče ,..jedino na CD-u … [cool] [lol]
… [angry] ..neznan šta ovi iz Greenpeace-a čekaju..
…triba jim slat poreznu za vrat….vidia san jednog…ima i gliju na rici
[lol] ….
evo samo malo,da …..ne rečete da zajeb….
Ne volim snig (aj može jedan dan) ali stvarno lipo izgleda…guštaj.. [smiley]
evo malo mene tu u dalmaciji
doso sam se zgrijati na trenutak…..ladno mi je
pofuk
ako ti pomaže topla riječ, mali brbljavče imaš je [smiley]
ako ti pomaže topla riječ, mali brbljavče imaš je [smiley]
[/quote]
sve mi pomaze samo da je badava
sve vise imam dojam da me nekako skupo došlo čitanje ovog foruma,jeftinije bi prošo da sam otvorio japanski restoran u koreji
pofuk
sve mi pomaze samo da je badava
sve vise imam dojam da me nekako skupo došlo čitanje ovog foruma,jeftinije bi prošo da sam otvorio japanski restoran u koreji
pofuk
ima puno istine u tvojim riječima …no, svaka se škola plača i to ne samo novcima.
evo samo malo,da …..ne rečete da zajeb….
svaka čast i uživaj [thumbsup]…dobro će ti doć za izbacit višak energije…a ne kao neki to radit po forumu,imaju viška energije ali nemaju kuna [lol] [tongue]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA