Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

gle ti rodu od naseg bwina56 kaj radi
to se zove rodjo
http://www.poslovni.hr/137797.aspx
pofuk

…bogu hvala ,..i real sretno završio ..
..a sad 15 dana na bolovanje .. [smiley]
[/quote]
cestitke
ja danas na kladionici pao ko zadnji pocetnik tako da sam prekinuo seriju
dosta sam za ovaj mesec izvukao……taman ono po kaj sam isao,tako da je doso taj dan da fulam
ja isto do sljedeceg mjeseca mirujem a onda iz pocetka
pofuk

pa šta je ovo….ni smrznutih nema [bye]

..nešto san tija reč ….e da ..sad san se sitija ……javija mi se prijatelj Grgo ,..žena mu je iz okolice Remetinca ,..pa je bija par dana gori …obači punicu …čitaj između redova …mukte isti i piti.. [wink]
..i kaže ti on meni …da su tamo u okolici svi popizdili ..da se sve prominilo otkad je zadnji put bija ..oče reč ..otkad su ovi menađeri primljeni u apartmane….po mista da je počelo crna odjela i očale za sunce nositi …hebiga …s kin si takav si ….a tamo je sad elita …istina bog u nepotpunom sastavu ..ali da ima još mista … [tongue]…..onda ..pod 2..tj. drugo ..da se osječa nestašica sapuna …jer da se ovi po cili dan grupno tuširaju ,…a zna se kakva je tamo hijerarhija …ono ka ..u Zakonu brače …..znači ako nekon ispadne sapun ….taj je naheba do jaja .. [lol] …ali…da svi čuvaju po jedan sapun za izvanredne situacije ,..da čekaju nikog Rumenog ….ili Rumenigea ….neznan točno kako je reka …ali po priči ,…taj je heba ježa u leđa ,jer izgleda da je gadnu kašu zakuva ..uglavnon da neče imati problema sa stolicom …ovo mi baš i nije bistro ……biče Grgo misli da neče jadan čovik imati vrimena sidit ….a znate i sami kakvi su poslovni ljudi…uvik za nečin trče …ko bi gori sad bi doli ……sad če trčati isprid ,…bogami če mu se zarumenit obraščiči ,…nema veze..bitno da za uši ne vuku..
…a u slobodno vrime da se zabavljaju šibicarenjem …da su jadne stražare oderali do kože , a kuvar da se žali , da u zadnje vrime čudo vegete troši .. [embarass]
..i još je meni Grgo napriča ,..neda mi se više tipkati …hebate..prst mi otpa.. [cool]

..stara Kineska poslovica ..
..nit je vlaj čovik ,.nit je octopus čovik ..pardon,..riba… [kiss] [lol]

….jeb. bwin moga bi koga uvridit [angry]

[/quote]
[lol] [lol] [lol]
a je li nam se to bwin javlja iz remetinca…zna sam da se on voli družit sa eliton [cool]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

..stara mudžahedinska kaže…sidi ruglo pokraj puta i svakome se ruga [tongue] [lol]

[/quote]
[lol] [lol] [lol]
a je li nam se to bwin javlja iz remetinca…zna sam da se on voli družit sa eliton [cool]
[/quote]

..ma vidi vlaja ,..stavija raybanke na ovu studen [lol] [kiss]

[/quote]

..a šta ??? [rolleyes] ..evo sam sebi jedinice dajem , sram me bilo ….. [lol]

..stara mudžahedinska kaže…sidi ruglo pokraj puta i svakome se ruga [tongue] [lol]
[/quote]

…jmo žmu dismr oka racja …..beje bosla a nispe mu je limaaaa
..salam alejkum [kiss] [lol] …..ovo ti je iz Bin Ladenovih memoara ..ti si pametan pa češ razumit [cool]

[/quote]

jmo žmu dismr oka racja …..beje bosla a nispe mu je limaaaa
..salam alejkum [kiss] [lol] …..ovo ti je iz Bin Ladenovih memoara ..ti si pametan pa češ razumit [cool]
[/quote]

..oćeš reć da ti Anđa tako piva uspavanku [proud]

jmo žmu dismr oka racja …..beje bosla a nispe mu je limaaaa
[/quote]

..oćeš reć da ti Anđa tako piva uspavanku [proud]
[/quote]

..a vako češ ti svojoj za Valentinovo zapivati ,..jadna joj majka [lol] [smiley]

New Report

Close