Ala ludila evo sad sae hik rasta sa Fordom kad ono imam šta i vidit vratija se i svojnov9 [thumbsup]
Pa šta ima kućo stara?
..molim ovog forumaša poviše mene da mi se skine ..sa glave..
..a ako ima koja forumašica ,..može se slobodno ulogirati ispod mene…. [cool] [tongue]
podzrav, dragi moji ribari!
glista nijesam vidio, ali ima puževa, ako može pomoći, rado sam na usluzi.damama naročito.
živili, Muamer
evo jedne inside….
u petak 4.12.u 19.30 …okupljanje u Splitu( samo jednodnevno [lol] )
lokaciju javim kad saznam.ako bi ko doša pa nebi ako nezna ako dolazi i on pa bi ako nebi on il ona…
[lol] …vabljena oba dva [wink]…
potvrde može i u tajništvu …kod Zeke d.o.o.
p.s pozvan i ovaj koji traži da se mu skinem… [lol] …ej nebi se ti ni popeo [lol]
..mislija san da če se ispod mene ulogirati Cvjeta ili maara ..kad ono Gadaffi .. [embarass]
..a opet ,.moga san i gore proči ,..a šta da je Bin Laden ,..to van je oni što puževe sa TNT-om hrani
..bogami, bilo bi ribe.. [lol] [proud]
evo jedne inside….
u petak 4.12.u 19.30 …okupljanje u Splitu( samo jednodnevno [lol] )
lokaciju javim kad saznam.ako bi ko doša pa nebi ako nezna ako dolazi i on pa bi ako nebi on il ona…
[lol] …vabljena oba dva [wink]…
potvrde može i u tajništvu …kod Zeke d.o.o.
p.s pozvan i ovaj koji traži da se mu skinem… [lol] …ej nebi se ti ni popeo [lol]
…može,može…i prije izvršiti uplate na račun koji će dobiti putem PP [lol] [lol]
….vidim Zeko da velike gužve nema… [lol] jedino ako imaš ti tajanstvene potvrde…
da nisu shvatili ko da je to zajebancija [bye]
…ko je za to zna da nije zajebancija [wink]
@niksone šta se ne javljaš [shocked]
…ko je za to zna da nije zajebancija [wink]
@niksone šta se ne javljaš [shocked]
…ajde Nik ..prva runda je tvoja [thumbsup]….ajd bolje da druga …on uvik malo zakasni [lol]
..mislija san da če se ispod mene ulogirati Cvjeta ili maara ..kad ono Gadaffi .. [embarass]
..a opet ,.moga san i gore proči ,..a šta da je Bin Laden ,..to van je oni što puževe sa TNT-om hrani
..bogami, bilo bi ribe.. [lol] [proud]
…a šta da je oni qurcomlat [lol] [lol] [lol]