Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

ej ti dugouhi kad čemo na pivce??

….znaš da do mene nije,samo nemoj opet doć pa ka ono nisam ima vrimena itd… [angry] [angry]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

….znaš da do mene nije,samo nemoj opet doć pa ka ono nisam ima vrimena itd… [angry] [angry]

…pa do koga je onda?? ..vrime si sigurno ima…samo se nisi tia javit na telefon [lol]

…pa do koga je onda?? ..vrime si sigurno ima…samo se nisi tia javit na telefon [lol]
[/quote]

…ajde neka tako bude [sad]

…ajd mislim da če brzo dođ vrime da popraviš greške [cool]

…dobro je dok ima šanse [wink]

http://gfxwallpapers.com/images/wallpapers/Gemma_Atkinson_12s-701113.jpeg
….Opet nikog nima , kat ste potebiti…cilu nediju ovdi je samo Octopus i Zeko…
iden se protegnit i spat sama…mi cure pokazale smo da smo moderne, sad treba vidit našeg sramežljivoga Bwina65…oli će ..oli neće …mislin spavat….
[kiss] [thumbsup]

ekipa, dobra večer!
ako ima koga

evo vidin da se malo javija i Zeko legenda

Ajde da i ja malo pozdravim stare prijatelje [smiley] a kako vidim ima ovdje jako puno novih imam nešto samo za njih ali trebaju bit ustrajni i pogledati do kraja [tongue]

http://www.worktobejudged.com/strippause/peca.html

[emo_cool]

mateja, sorry šta vako upadan al moran te nešta pitat!
malo san čita stare stranice i skužija da te neki napadaju jer si slovenka, a kako san ja vidija osoba si na svon mistu. za tebe sve samo pohvale!!!!
Čita san i blogove, i oni bi tribali na naslovnicu.
ajde sad mi probaj objasnit u čemu je problem da te tako napadeju?
onda ću valjda skužit zašto nema više nekih ljudi koi su prije pisali po 100 postva dnevno

@Vjerni pase,
Drag si mi što si kavalir, ali ča Mateju pitaš pogrešno. Pitanje si trebao postaviti napadačima, a ne žrtvi. Srećom divljih je uvijek ipak u manjini.
Mateja baš te je lipo ponovo čut, a i prilog je super

ej Mateja lipi pozdrav pa makar bila Slovenka [lol] [lol] [thumbsup]
…je me spizdia stari [lol] [lol]

New Report

Close