Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

sigurno bi bila gužva [lol]

di čeljad nije bjesna ni kuća nije tjesna….snašli bi se… [lol]

..čujte ..ja sam novi i nikog neznam ,pa ako bi bilo to okupljanje mogao bi za početak muhe tjerati ,..pretpostavljam da se na tom okupljanju nešto i jede [smiley]

svaka čast kolega [thumbsup]
ja bi mogao donijeti pokoji parfem za kolegice i kolege ..imam i novi Chanell ispod banka.. [thumbsup]
evo pogledajte http://www.youtube.com/watch?v=n4qk1Zld0aE&feature=related

P.S. ma di si ti, već sam se zabrinula
tu sam cijelo vrijeme , hvala na brizi

sigurno bi bila gužva [lol]

oprostite što gnjavim, igrate šah možda ?

…kako ide vrime…nekad je bilo 10 nick-ova koji su pisali na toj temi – sve san zna….sad jih opet piše 10 neznan nikog [lol]

evo sam se probudio,samo da se javim i pozdravim…..nika mi je mrena na očima nemojte zamirt [yawn]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

neznam je li do gemišta,ali od kad sam manio jedan malo bolje vidim…jes to ti Sjuzann….aj budi pozdravljena [thumbsup]
P.S. također svi znani i neznani [undecid]

di čeljad nije bjesna ni kuća nije tjesna….snašli bi se… [lol]

ajd mi bi se poklopili…. [lol]

…kako ide vrime…nekad je bilo 10 nick-ova koji su pisali na toj temi – sve san zna….sad jih opet piše 10 neznan nikog [lol]

evo sam se probudio,samo da se javim i pozdravim…..nika mi je mrena na očima nemojte zamirt [yawn]
[/quote]
nešto dosta ti spavaš zadnje vrime….godine il si pogodia na lotu [cool]

[/quote]
nešto dosta ti spavaš zadnje vrime….godine il si pogodia na lotu [cool]
[/quote]

….koje godine,tek sljedeće godine sam punoljetan….a loto ne igram dok na burzi brutalno zarađujem [tongue]

upravo mi javilo [lol]
Slovenska nogometna reprezentanca je včeraj premagala Rusijo. Ruski predsednik Medvedjev je vidno razočaran odbrzel na letalo in odletel domov. Po poročanju tujih agencij je danes zjutraj našemu predsedniku Turku poslal le kratek telegram s čestitkami. Prilagamo besedilo telegrama:

»Čestitam vam za zmago in odlično igro. STOP.
Res ste dali vse od sebe in bili boljši nasprotnik. STOP.
Plin. STOP.
Nafta. STOP«

New Report

Close