Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

..hvala ti moja maare..i ti si meni draga ..to znaš… [kiss]

Gatanje
Dolazi tip kod gatare i ona mu gata u dlan:
– "Mmmm, vidim stoji vam neki put."
– "Da, da neki put mi stoji, a neki put ne."
[lol] [cool] [lol] [kiss]
I neka mi se ne bodu Keka i Bwin65 oboje ste mi dragi
voli Vas Maara

..i ti i keka ste meni dragi ,..što ne znači da ,..mislin ono ….za bosti se neki put …usput . [wink]

..lako ti je zate kad ti grancigul šapće u uho pjesmice i recitacije…he he..još ti i stotice daje…a ja kod moga MUJE ..ostajem lišo bez punta…a znaš onu ko u malo gleda…..nego …šta si se ti to nešto naidija na me…aaa…reci svojoj kekici…nešto si mi priša u ozbiljne šeme… ne stoji ti… [kiss]

..a ti bi,.ono ka, da ti se izjadan ,..istresen sve iz sebe … [huh]
..ja san ti iskren,..sve ču ti reči …ali tribaš se i ti malo otvoriti..bar tri prsta za početak..
..i obečavan da ču ispustit dušu..ako triba i ponovičemo terapiju više puta ….a šta…nije ni kod S. Freuda sve iz prve riješeno….samo ako imaš kvalitetan kauč…..nema smisla da padnemo na prvoj terapiji….. [tongue] [cool]

..čuješ,..a mogla bi malo manje sidit isprid kompjutera ..non-stop si logirana ,.od 7 ujutro pa do ponoči ..dobičeš žulj na guzi… [lol] ..a šteta lipe guze .. [kiss]

ljudi dobra večer, ako ima koga

..lako ti je zate kad ti grancigul šapće u uho pjesmice i recitacije…he he..još ti i stotice daje…a ja kod moga MUJE ..ostajem lišo bez punta…a znaš onu ko u malo gleda…..nego …šta si se ti to nešto naidija na me…aaa…reci svojoj kekici…nešto si mi priša u ozbiljne šeme… ne stoji ti… [kiss]

..ja san ti iskren,..sve ču ti reči …ali tribaš se i ti malo otvoriti..bar tri prsta za početak..
..i obečavan da ču ispustit dušu..ako triba i ponovičemo terapiju više puta ….a šta…nije ni kod S. Freuda sve iz prve riješeno….samo ako imaš kvalitetan kauč…..nema smisla da padnemo na prvoj terapiji….. [tongue] [cool]

..čuješ,..a mogla bi malo manje sidit isprid kompjutera ..non-stop si logirana ,.od 7 ujutro pa do ponoči ..dobičeš žulj na guzi… [lol] ..a šteta lipe guze .. [kiss]
[/quote]
…još ću pomislit…..ma ne ne,….ne može bit…nije to sigurno….
..pa opet mi nisi reka šta te muči…. [lol] [kiss]

[/quote]
još ću pomislit…..ma ne ne,….ne može bit…nije to sigurno….
..pa opet mi nisi reka šta te muči…. [lol] [kiss]
[/quote]

..blago tebi … [proud] ..pa ti znaš i misliti … [lol]
..kako stigneš sve to …noču proučavaš onog Muju ,..a šta čujen .da imaš kučnu pomočnicu Desanku .. [cool]

…ha ha ha….da ti radiš noću ono što i ja bija bi manje …neurozan….a šta ću ti ja…ovako prdiš u v
itar….Desanku sam otpustila…jer me …da prostiš počela drpat… [lol] …..kaže dobra ….ti guza…he he… [kiss]

…ha ha ha….da ti radiš noću ono što i ja bija bi manje …neurozan….a šta ću ti ja…ovako prdiš u v
itar….
Desanku sam otpustila…jer me …da prostiš počela drpat… [lol] …..kaže dobra ….ti guza…he he… [kiss]

:)) ..kako se ovo izražavaš [shocked]…….pa jedna takva dama ,..sa dobrom guzom .bi rekla ..da puštam vjetrove..
..nego..da mi skinemo gače , pa se lipo izljubimo .. [kiss]

..oprostite na smetnji ,.jel se ovdje o miomirisima raspravlja ????

…e sad ..neću….smrdi ti iz usta…. [lol]

..a Vi ste ??? ..somelier za smrad ,..to mora da se dobro plača .. [lol]

..hahaha……jadan tvoj Khalil Gibran .., ništa ti nisi naučila ,..jedino si dokazala da imaš šporkiji jezik od mene.. [cry]
[thumbsup]

New Report

Close