Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

..nek maara svoga prva pokaže .. [lol]
..eee , i blondina isto ,.i njen bi volija vidit..

…evo me…al što vridi kad vas nima… [rolleyes]
[/quote]

pomalo se skupljamo
dobra večer

..moj susid zvonar se kladija na bosance,..reka je da če cilu noć zvoniti ako bosna pobjedi..
..usput je pozdravija sve alternativce i pjesnike ,.i još neke [lol]

ole,ole,oleeeeee [lol]

ole,ole,oleeeeee [lol]

čestitamo…čestitamo… [smiley]

..moj susid zvonar se kladija na bosance,..reka je da če cilu noć zvoniti ako bosna pobjedi..

Bosnom behar probeharao, mene život razočarao [lol]

Bosnom behar probeharao, mene život razočarao [lol]
[/quote]
..kekice,..povuci me za zvonce [tongue]
.bolje bi ti bilo da pokažeš pupak..ka maara ,.samo prije dlake obrij ili depiliraj…što ti bolje od ruke ide .. [wink]

…a ono zvonce….šta bečiš kad te niko ne depilira…. [lol]

…a ono zvonce….šta bečiš kad te niko ne depilira…. [lol]

..eh kekice,..nekako mi se čini da je tvoja maslina neobrana ,.a berači u redu čekaju.
..najbolje ti je zvonce na nju montirati ,..da rastira paukove . [tongue]

..ha ha…stari šta je ćapila te kriza..pa bi i ti u red..eee…neće moći..Anđelija mi je rekla da si slab u branju pa mi se bolje okanit ćorava posla na vrime…što bi jedan moj prika reka"od tog brašna nema pogače"… [bye]

..ha ha…stari šta je ćapila te kriza..pa bi i ti u red..eee…neće moći..Anđelija mi je rekla da si slab u branju pa mi se bolje okanit ćorava posla na vrime…što bi jedan moj prika reka"od tog brašna nema pogače"… [bye]

..u tebe i tvog prike brašna i soli taman za jedan fornet učinit,..o pogači moš samo sanjat ..
..i pismice prepisivat .. [lol] ..od onog Muje ,.kako li se ono zove.. [rolleyes]

..lako ti je zate kad ti grancigul šapće u uho pjesmice i recitacije…he he..još ti i stotice daje…a ja kod moga MUJE ..ostajem lišo bez punta…a znaš onu ko u malo gleda…..nego …šta si se ti to nešto naidija na me…aaa…reci svojoj kekici…nešto si mi priša u ozbiljne šeme… ne stoji ti… [kiss]

Gatanje
Dolazi tip kod gatare i ona mu gata u dlan:
– "Mmmm, vidim stoji vam neki put."
– "Da, da neki put mi stoji, a neki put ne."
[lol] [cool] [lol] [kiss]
I neka mi se ne bodu Keka i Bwin65 oboje ste mi dragi
voli Vas Maara

New Report

Close