..ma baš …..čudin se šta je ..dva dana niko da slova napiše ..kurobex raste ..znači brutalno se zarađuje ..a tajac u eteru …..ono ka ..svi su tu a nikog nema….
…a ekipa kutri na temi okupljanje ličana povratnika……hebiga..dosadila in blitva i špinača i di koja frigana srdela….. [wink]… ehh…mljac ..tamo se malo konkretnija spiza spominje ….počevši od tučiča pod peku,..janjaca..jariča …pa sve do vola na ražnju…i ostalih etno-specijaliteta ..
..i sad …što me ..ovaj što vas muči…….daa..kako dobiti wild card za taj turnir…. [cry]
…pitaj…mislim da če te primit….
i mi smo par komada koji nisu sa Dalmacije [lol]
[/quote]
forumašice su sve dobile poziv od aliena [lol] al ja em ne hodam na sastanke di ima muških jer mi to vjera ne dopušta em čitam da jedu bakice na putu do tam [tongue]
..ne bojin se ja za tebe ….neš se ti izgubiti ….imaš kvalitetan G PS… [rolleyes]
…viruj…nemam [bye]
Zeko….javia mi Nik …da i u slučaju da Ameri danas završe v crvenom…sutra crobex ostaje skoro neprominjen [thumbsup]
Zeko….javia mi Nik …da i u slučaju da Ameri danas završe v crvenom…sutra crobex ostaje skoro neprominjen [thumbsup]
…ajde odma mi je lakše….viruj mi sutra neću ni gledati kad je tako [cool]
…ajde odma mi je lakše….viruj mi sutra neću ni gledati kad je tako [cool]
[/quote]
..ja isto ne….virujem mu na rič [thumbsup]
[/quote]
…i ja do ponediljka [lol]
jeb…stvarno znate pogodit kad imate praznik…sve odma u zeleno…
[bye]
…ako je nama praznik nije tebi…ko tebi smeta trgovati [lol]
[img]http://farm4.static.flickr.com/3217/3062616895_c82137bc48_o.jpg [/img]
…..ponoć još nije prošla, a moji Dalmatinci svi pošli spat…
,,,,,Ja i moje cure tile smo subotu izić vanka, ali nema nikog za dogovorit se….
…..Di ste Zeko, Octopuse, Bwinu65 i Niksone…????
…..Evo ovaj cvit ka sa linka će uvenut, nima ko zalivat, pa ćemo mi cure svojim suzicama to činit….ajde sutra momci kasnije treba ići dronjat…jel tako ????
[img]http://farm4.static.flickr.com/3017/3061680964_6c7e2ae1d9_o.jpg [/img]….
@Octopus…
Evo prošlo podne, a opet vas nima… cvit ka cvit , ako se ne zaliva mora umrit…. Svudi po svitu, to je ka zakon biokemije…
….kad Van je radno vrime ??
….Pari samo da ste u fjaki i da ubivate oko po vas cili dan…tribat će prominit šušte na otomanima pred tv… jel taako ???
[cool] [kiss] [yawn]