….moren ja zvat aljuto jače no Talijanci, niko nečuje već svi zapiljili u zelenoga kurobexa, ka da su šoldi jedino ča vridi… od dužeg za moju prijateljicu… bracoleta…. ni govora, pari se kavaliri više nima na oven svitu.. evo mi se sva zamotala u perle. tako da ni kas ni mogla podić… [img]http://szexlista.funpic.hu/attachments/hu/15144-4.jpg[/img]
.aljuto me sjetilo na škandal koji se dogodija mojoj talijankici..Naišla na nekog našeg momčića i pošla sa njim put Bačvica…kad ju je zgrijala misičina i mišići….prošapta mu ona "Bači me vamore"…i neš ti vlaja on je i baci u more …ona zaviče "AJUTO !! AJUTO"….momčić njoj onako cool reče…
.."je neš ti juto još jutro na picigin svak je zna da je slano…"
..reče mi da naši i nisu boni ka kavaliri…vengo više ka buoni štemeri…
[thumbsup] [lol]
..čujen da u subotu u Split dolazi strašni Oštropljuc …
.zato Cvjeta i cure pamet u glavu, bravica kjuzo i navucite škure da nebi opet bilo suza … [lol]
malo sta dosadna [lol] …al barem sta digla likvidnost nekad najlikvidnije teme [lol] …bolji smo bili nego TA… [cool]
ajde ko će u subotu na pivo ??!!
Idem sa prikama proslavit izbornu pobjedu uz kozlića, pa neću biti nazočan pivi….
Inače volim kad je besplatno….
Evo upravo su brutalne zarade prešle u gadljive [lol] gavranee
Je li Niki bilo kakve brutalne i gadljive zarade i danas ili ?!?….. [cool]
Je li Niki bilo kakve brutalne i gadljive zarade i danas ili ?!?….. [cool]
[/quote]
HDEL-R-A ZSE 351,00 439,89 403,00 +19,50 +5,08 % 6.782
Bila je u blokadi, pa sam mislija da si je opet smaza,…… [wink]
malo sta dosadna [lol] …al barem sta digla likvidnost nekad najlikvidnije teme [lol] …bolji smo bili nego TA… [cool]
Idem sa prikama proslavit izbornu pobjedu uz kozlića, pa neću biti nazočan pivi….
[/quote]
Zar je u Splitu završeno u prvom krugu…… [sad] [sad]
[/quote]
a ja sam mislia da češ dovest Cvitu i priju….Zeki se sviđa plava reka mi…psssst [lol] [lol]
U 15,31 sve prodao čak je bio i pušing u odnosu na jučer
Nemoj zajebavat ,….?!? Kako to se tebi dogodilo,…?
[/quote]
Zar je u Splitu završeno u prvom krugu…… [sad] [sad]
[/quote]
Ne slavimo samo Split,…slavimo sveukupnu pobjedu…… [cool]
Još nam Trogir malo visi, ali riješit će se i to,…zamjenićemo kandidata za II krug,…. [tongue]