Octi!
Evo ti još jednog s kapom, maaloo poviše [thumbsup]
Brentos pozdrav !! ko ima kapu??!….nisam siguran da ona donosi nešto pozitivno…prvo me zajeb.zbog nje,onda bojkotirali a sad mi i zalipili slabu ocjenu [lol] ….
Evo nam opet prijatelja u emisiji OTVORENO [thumbsup]
Usput dobra vam večer [wink]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Octi!
Evo ti još jednog s kapom, maaloo poviše [thumbsup]
[lol] [lol] jeb….tek sad sam vidia …..Zeko ima kapu…. [thumbsup]
di ide ovaj svit [lol] [lol]
Brentos pozdrav !! ko ima kapu??!….nisam siguran da ona donosi nešto pozitivno…prvo me zajeb.zbog nje,onda bojkotirali a sad mi i zalipili slabu ocjenu [lol] ….
[/quote]
U ovim zimskim danima kapa je vrlo poželjan odjevni predmet, pogotovo na tvojoj i mojoj "frizuri",
a vidi Zeku [tongue]
[/quote]
U ovim zimskim danima kapa je vrlo poželjan odjevni predmet, pogotovo na tvojoj i mojoj [/b]"frizuri",
a vidi Zeku [tongue]
[/quote]
nisam shvatia šta si mislia to sa frizurama [lol] [lol]
[/quote]
U ovim zimskim danima kapa je vrlo poželjan odjevni predmet, pogotovo na tvojoj i mojoj [/b]"frizuri",
a vidi Zeku [tongue]
[/quote]
nisam shvatia šta si mislia to sa frizurama [lol] [lol]
[/quote]
Hehehehe da su vam slične….,samo to nadam se…. [wink]
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
zeko,
Svima sretan Božić
[img]http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/w015.gif[/img]
Nego zaboravio sam te pitati koji si ti na ovom skeču… [sad]
Sretan Božić svim ljudima dobre volje pa i dioničarima i neka ova nova bude bar 50% bolja od ove prethodne..Žao mi je što me ove prizemne obaveze sputavaju uz ovom druženju sa kvalitetnim osobama koje sam upoznao..Ponosan sam što vas znam i što nas kilometri i nacionalnosti zbližavaju u ovim ludim vremenima..Nadam se da je ovo samo početak onog lijepog što nam se treba desiti jer smo za to ne samo sposobni nego predodređeni…Volim vas sve!!!!!!! [thumbsup] [thumbsup] [kiss]
Ne znam koje to prizemne obaveze tebe toliko sputavaju da se ne možeš javljati ali ako budeš pisao ovakve postove, ja bi željela da malo češče navračaš na temu [wink]
p.s.:Nadam se da opet nisam nešto krivo shvatila [rolleyes] [lol]
[/quote]
Hehehe ma kad i faliješ to nekako lipo zvuči.. [proud]
Nego zaboravio sam te pitati koji si ti na ovom skeču… [sad]
[/quote]
A šta ti je korist reći kad opet nećeš svatit
[img]http://www.imamnovac.com/img/Forum/PostSmilies/68.gif[/img]
Upravo će Filipović nastupiti na Novoj TV,ako neće burza ….. [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]