Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Sretan Božić dalmatincima i svima koji navračaju na ovu temu [thumbsup]

Svima sretan Božić
[img]http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/w015.gif[/img]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Sretan Božić

evo, da pomislimo u te dane i na ljude koje je več pogodila recesija i nemogu si priuštit ni osnovnih stvari

Rado bi njoj pomogao,slobodno je uputi jako sam osjetljiv [pray]

Sretan Božić svim ljudima dobre volje pa i dioničarima i neka ova nova bude bar 50% bolja od ove prethodne..Žao mi je što me ove prizemne obaveze sputavaju uz ovom druženju sa kvalitetnim osobama koje sam upoznao..Ponosan sam što vas znam i što nas kilometri i nacionalnosti zbližavaju u ovim ludim vremenima..Nadam se da je ovo samo početak onog lijepog što nam se treba desiti jer smo za to ne samo sposobni nego predodređeni…Volim vas sve!!!!!!! [thumbsup] [thumbsup] [kiss]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Sretan Božić svim ljudima dobre volje pa i dioničarima i neka ova nova bude bar 50% bolja od ove prethodne..Žao mi je što me ove prizemne obaveze sputavaju uz ovom druženju sa kvalitetnim osobama koje sam upoznao..Ponosan sam što vas znam i što nas kilometri i nacionalnosti zbližavaju u ovim ludim vremenima..Nadam se da je ovo samo početak onog lijepog što nam se treba desiti jer smo za to ne samo sposobni nego predodređeni…Volim vas sve!!!!!!! [thumbsup] [thumbsup] [kiss]

Ne znam koje to prizemne obaveze tebe toliko sputavaju da se ne možeš javljati ali ako budeš pisao ovakve postove, ja bi željela da malo češče navračaš na temu [wink]

p.s.:Nadam se da opet nisam nešto krivo shvatila [rolleyes] [lol]

[emo_cool]

Ali si počea lizat Afričke žabe,…?!?…. [cool]

Sve je stvar psihe.....

@svojnov
Ne se.i
[lol] [lol] [lol] [thumbsup]

Ekipo nezaboravna!!!! [kiss]

Želim Vam puno puno optimizma, radosti i ljubavi u 2009. godini.

Uz sve to, želim nam opet jedno (zapravo više njih!) pravo okupljanje; onakvo kakvo samo mi s ove teme znamo napraviti!!! [thumbsup]

La vita e bella!

dobro večer svima !
posebno trojici mušketira koje dugo nisam vidia zajedno log. na desnoj strani [thumbsup]
jeb…mislia sam da nisam stisnuo F5 jedno pola godine [smiley]

Octi!
Evo ti još jednog s kapom, maaloo poviše [thumbsup]

New Report

Close