Svima sretan Božić
[img]http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/w015.gif[/img]
evo, da pomislimo u te dane i na ljude koje je več pogodila recesija i nemogu si priuštit ni osnovnih stvari
Sretan Božić svim ljudima dobre volje pa i dioničarima i neka ova nova bude bar 50% bolja od ove prethodne..Žao mi je što me ove prizemne obaveze sputavaju uz ovom druženju sa kvalitetnim osobama koje sam upoznao..Ponosan sam što vas znam i što nas kilometri i nacionalnosti zbližavaju u ovim ludim vremenima..Nadam se da je ovo samo početak onog lijepog što nam se treba desiti jer smo za to ne samo sposobni nego predodređeni…Volim vas sve!!!!!!! [thumbsup] [thumbsup] [kiss]
Sretan Božić svim ljudima dobre volje pa i dioničarima i neka ova nova bude bar 50% bolja od ove prethodne..Žao mi je što me ove prizemne obaveze sputavaju uz ovom druženju sa kvalitetnim osobama koje sam upoznao..Ponosan sam što vas znam i što nas kilometri i nacionalnosti zbližavaju u ovim ludim vremenima..Nadam se da je ovo samo početak onog lijepog što nam se treba desiti jer smo za to ne samo sposobni nego predodređeni…Volim vas sve!!!!!!! [thumbsup] [thumbsup] [kiss]
Ne znam koje to prizemne obaveze tebe toliko sputavaju da se ne možeš javljati ali ako budeš pisao ovakve postove, ja bi željela da malo češče navračaš na temu [wink]
p.s.:Nadam se da opet nisam nešto krivo shvatila [rolleyes] [lol]
Ali si počea lizat Afričke žabe,…?!?…. [cool]
Ekipo nezaboravna!!!! [kiss]
Želim Vam puno puno optimizma, radosti i ljubavi u 2009. godini.
Uz sve to, želim nam opet jedno (zapravo više njih!) pravo okupljanje; onakvo kakvo samo mi s ove teme znamo napraviti!!! [thumbsup]
dobro večer svima !
posebno trojici mušketira koje dugo nisam vidia zajedno log. na desnoj strani [thumbsup]
jeb…mislia sam da nisam stisnuo F5 jedno pola godine [smiley]