Octi daj ne budi radikalni slovenista ,ja nisam radikalan ne kupujem ništa slovensko ali rado bi potrošio koju slovenku ipak je kriza a krize se rješavaju povećanom potrošnjom [lol]
ti bi rado potrošia…..a ja sam do sada (hvala….!!) redovno konzumira….tu je razlika
dopizdilo mi [lol] [lol]
Octi daj ne budi radikalni slovenista ,ja nisam radikalan ne kupujem ništa slovensko ali rado bi potrošio koju slovenku ipak je kriza a krize se rješavaju povećanom potrošnjom [lol]
Pri upotrebi ovog izraza treba jaaaako paziti, jer kakvo on uopće ima značenje…?
Dakle, potrošiti znači da si nekog potrošio i da taj netko ne može više,…pa se nameće pitanje: A šta ako taj kojeg si "trošio" može jooooš…pa potroši on tebe,…?…. [cool]
Sve je stvar psihe.....
Pri upotrebi ovog izraza treba jaaaako paziti, jer kakvo on uopće ima značenje…?
Dakle, potrošiti znači da si nekog potrošio i da taj netko ne može više,…pa se nameće pitanje: A šta ako taj kojeg si "trošio" može jooooš…pa potroši on tebe,…?…. [cool]
[/quote]
Upssss, da nisam šta propustija..
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
svojnov ništa nisi propustia…
bitno je da se javiš ovako svake tolko usrid noći…tako da znamo da si o.k. [thumbsup]
Evo jedne prigodne
http://www.youtube.com/watch?v=YrckfJ3NibE
Odgodili smo za večeras….iza Božića,ipak ove dane ima svak svoih obaveza..
Što se tiče skijanja,oćemo iza Nove godine…valjda će biti popusta [lol] [lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko,
Odgodili smo za večeras….iza Božića,ipak ove dane ima svak svoih obaveza..
Što se tiče skijanja,oćemo iza Nove godine…valjda će biti popusta [lol] [lol]
može!!! ma netriba se sekirat zbog par budala…na obi strani…sigurno če se nešto smanjit prodaja slo.artikla i jasno nešto obrnuto….kod nas je bila slika praznog Mercatora (Zg.??) al nebi tio provocirat…..Merc.u Splitu (Solinu…barem danas krcato),Ljubljana…je puna Hr. avti,da o skijalištima ne pričam…
Popust ?? pa Zeko za tebe nema popusta!!! Jesam ja ima kod tebe popust ?? Nema !! vse mukte !! [thumbsup]