Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Octi daj ne budi radikalni slovenista ,ja nisam radikalan ne kupujem ništa slovensko ali rado bi potrošio koju slovenku ipak je kriza a krize se rješavaju povećanom potrošnjom [lol]

ti bi rado potrošia…..a ja sam do sada (hvala….!!) redovno konzumira….tu je razlika
dopizdilo mi [lol] [lol]

Potrošnja nekih roba i usluga mi nikad neće dosaditi pa taman bili i slovenski [tongue] [lol]

Octi daj ne budi radikalni slovenista ,ja nisam radikalan ne kupujem ništa slovensko ali rado bi potrošio koju slovenku ipak je kriza a krize se rješavaju povećanom potrošnjom [lol]

Pri upotrebi ovog izraza treba jaaaako paziti, jer kakvo on uopće ima značenje…?
Dakle, potrošiti znači da si nekog potrošio i da taj netko ne može više,…pa se nameće pitanje: A šta ako taj kojeg si "trošio" može jooooš…pa potroši on tebe,…?…. [cool]

Sve je stvar psihe.....

On??? Ona??? [shocked]
Skužaj njetto ja sam ti stara škola [tongue]

Pri upotrebi ovog izraza treba jaaaako paziti, jer kakvo on uopće ima značenje…?
Dakle, potrošiti znači da si nekog potrošio i da taj netko ne može više,…pa se nameće pitanje: A šta ako taj kojeg si "trošio" može jooooš…pa potroši on tebe,…?…. [cool]
[/quote]
Upssss, da nisam šta propustija..

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

svojnov ništa nisi propustia…
bitno je da se javiš ovako svake tolko usrid noći…tako da znamo da si o.k. [thumbsup]

Evo jedne prigodne
http://www.youtube.com/watch?v=YrckfJ3NibE

Ovdje upišite svoj komentar… [undecid]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Zeko pozdrav !!!
šta nisi na okupljanju??

Odgodili smo za večeras….iza Božića,ipak ove dane ima svak svoih obaveza..
Što se tiče skijanja,oćemo iza Nove godine…valjda će biti popusta [lol] [lol]

Odgodili smo za večeras….iza Božića,ipak ove dane ima svak svoih obaveza..
Što se tiče skijanja,oćemo iza Nove godine…valjda će biti popusta [lol] [lol]

može!!! ma netriba se sekirat zbog par budala…na obi strani…sigurno če se nešto smanjit prodaja slo.artikla i jasno nešto obrnuto….kod nas je bila slika praznog Mercatora (Zg.??) al nebi tio provocirat…..Merc.u Splitu (Solinu…barem danas krcato),Ljubljana…je puna Hr. avti,da o skijalištima ne pričam…
Popust ?? pa Zeko za tebe nema popusta!!! Jesam ja ima kod tebe popust ?? Nema !! vse mukte !! [thumbsup]

Ma pusti politiku,najebali smo mi svi zbog politike godinama…i još ćemo [angry]
Vezano za skijanje svaka čast [thumbsup]
A još kad je ekipa izrazila želju za skijanje biće ludo [wink]
Znaš da sam dobar u skijanju [embarass]

New Report

Close