Octopuse al si ti prominija državljanstvo pa te sad smetaju jedince? [lol]
Vidim da su neki toliko ljuti na nas Slovence da nam dijele jedinice…a kako če to vama pomoči [rolleyes] [lol]
Ne znam kako će to vama pomoći kad se budete smucali Dalmacijom pa vam lokani mulci počmu klince tlačit vi odete na izlet a ono 4 izdušene gume na autu da sam Fantja izbjega bi ovog lita Hrvatsku kao destinaciju [angry]
Ne znam kako će to vama pomoći kad se budete smucali Dalmacijom pa vam lokani mulci počmu klince tlačit vi odete na izlet a ono 4 izdušene gume na autu da sam Fantja izbjega bi ovog lita Hrvatsku kao destinaciju [angry]
Pa ja ju ko destinaciju izbjegavam več par godina [rolleyes] samo me ipak nešto vuče doli kod vas da ne mogu da ne dođem malo pogledati kako ste….a uvijek možete slati jedan avto po Octija i mene [cool] [lol]
…hm…,i ja sam ljuta…,al baš toliko…, s druge strane oni koji se slažu sa ovim Slovenskim odlukama neće ni doći u Hrvašku…Mateja je naša prijateljica…
Octopuse al si ti prominija državljanstvo pa te sad smetaju jedince? [lol]
Vidim da su neki toliko ljuti na nas Slovence da nam dijele jedinice…a kako če to vama pomoči [rolleyes] [lol]
[/quote]
jeb….Nik ništa ne razumijem??? nisam siguran da si osta samo pri lazanji [lol]
propustit Dalmaciju ?? zašto ? pa i vaši neče propustit skijanje u Slo. za praznike….
nisam prominia državljanstvo….ne daju vaši [lol]
Budale idu u Sloveniju a BiH 5 puta jeftinija ko voli nek izvoli [lol] Imaš pravo octi udrija sam malo crnog vina uz ručak pa proradile emocije [lol]
Otra sad šljakat a o dobrosusjedskim odnosima možemo nastavit iza 22 ure [sad]
[lol] [lol] Nik ni ti ni Svojnov nista bila na janjetini u Zg.!! bolje nađi drugi sport [lol]
[/quote]
Ima sam dojavu pa kad sam čuo što su sve cure zatukle za stolom nisam moga a da ne bacim rukavicu izazova [lol]
[/quote]
Stvarno niste u redu. Octi ti si sve vidio, a ti Niki ako si imao dojavu, onda se nadam da su ti dojavili da su nam davali ( tj. samo meni jer Mateja ne jede janjetinu) one komade gdje ima puno kosti a malo mesa, tako da ispadne kako se puno jede. [undecid]
Samo da ne bi ispalo kao kada ste i na balote izazvali [tongue]
ma dobro po jednoj stani razumljivo ….samo neznam zašto i meni dile jedinice [sad]
[/quote]
Ma , ljubomorni su jer nemaju kape ….. [lol] , o Dalmacijo zemljo magaraca [lol] , ćekaj malo , onda to znaći da sam i ja ….. [cry]
ma dobro po jednoj stani razumljivo ….samo neznam zašto i meni dile jedinice [sad]
[/quote]
Ma , ljubomorni su jer nemaju kape ….. [lol] , o Dalmacijo zemljo magaraca [lol] , ćekaj malo , onda to znaći da sam i ja ….. [cry]
[/quote]
[lol] ma bwin65 nemoj molim te [lol] sad svi znaju za kapu….tek sad sam naj….
[lol] [lol] Nik ni ti ni Svojnov nista bila na janjetini u Zg.!! bolje nađi drugi sport [lol]
[/quote]
Ima sam dojavu pa kad sam čuo što su sve cure zatukle za stolom nisam moga a da ne bacim rukavicu izazova [lol]
[/quote]
Stvarno niste u redu. Octi ti si sve vidio, a ti Niki ako si imao dojavu, onda se nadam da su ti dojavili da su nam davali ( tj. samo meni jer Mateja ne jede janjetinu) one komade gdje ima puno kosti a malo mesa, tako da ispadne kako se puno jede. [undecid]
Samo da ne bi ispalo kao kada ste i na balote izazvali [tongue]
[/quote]
ma ajde Ninna …ti si sigurno lavica po horoskopu [lol] …..ti janjetinu, Mateja povrče i kapulicu + bezalkoholno pivo……pobjednička formula [thumbsup]
[/quote]
[/quote]
[lol] ma bwin65 nemoj molim te [lol] sad svi znaju za kapu….tek sad sam naj….
[/quote]
Ooooo, super da si mi to napomenuo,……..
Pazi,pazi,…samo Slovenci imaju kape,……. [angry]
Mateja, Octopus,….. [thumbsup]
Ooooo, super da si mi to napomenuo,……..
Pazi,pazi,…samo Slovenci imaju kape,……. [angry]
Mateja, Octopus,….. [thumbsup]
Pa dobiju samo oni koji zasluže to [proud]