Evo jel može ovakav turnir ja i svojnov kontra tebe i ninne ko more više pojest i popit naravno uz revanš? [smiley]
[lol] [lol] Nik ni ti ni Svojnov nista bila na janjetini u Zg.!! bolje nađi drugi sport [lol]
[/quote]
Ima sam dojavu pa kad sam čuo što su sve cure zatukle za stolom nisam moga a da ne bacim rukavicu izazova [lol]
Evo jel može ovakav turnir ja i svojnov kontra tebe i ninne ko more više pojest i popit naravno uz revanš? [smiley]
Pa ja prihvačam izazov, samo da mogu ja sama birati što ču jesti i piti onda nema problema [lol] …jedino se bojim da trebate onda ti i Svojnov več sad početi trenirati da nam budete dobar suparnik [lol] [tongue]
[emo_cool]
Ko izgubi plaća nema nikakvih kavalirskih šema [lol]
Onda mogu novac pustiti kod kuče [lol]
[emo_cool]
Što se menija tiče samo mi skloni špinat i brokule sa pjata i ja sam u igri,ostatak sastavi sama [tongue]
Što se menija tiče samo mi skloni špinat i brokule sa pjata i ja sam u igri,ostatak sastavi sama [tongue]
Vidim da čemo se lako dogovoriti…sad samo trebam još Ninnu nagovorit da je za stvar [thumbsup]
[emo_cool]
Vidim da su neki toliko ljuti na nas Slovence da nam dijele jedinice…a kako če to vama pomoči [rolleyes] [lol]
[emo_cool]
Vidim da su neki toliko ljuti na nas Slovence da nam dijele jedinice…a kako če to vama pomoči [rolleyes] [lol]
ma dobro po jednoj stani razumljivo ….samo neznam zašto i meni dile jedinice [sad]
ma dobro po jednoj stani razumljivo ….samo neznam zašto i meni dile jedinice [sad]
Razumljivo?…meni nije [huh]….a ovaj drugi dio mi je još teže prihvatljiv…pitaš se zašto ti dobijaš jedinice a za mene ti je normalno [angry]
[emo_cool]
Razumljivo?…meni nije [huh]….a ovaj drugi dio mi je još teže prihvatljiv…pitaš se zašto ti dobijaš jedinice a za mene ti je normalno [angry]
[/quote]
ja sam se nadao da misle da sam dalmatinac [lol] al sam zaboravia da sam sla sliku [lol]
al imam neke bonuse….trošim hr.ženu,volim bajaderu,Ledo šlag,Severinu,kupujem Dukat (jeb.to nije više hr.),imam Končar el.ploću, hr.dionice …brod reg. na ST…..o lokaciji stana nebi… [lol]
pa ako to nije barem za ocjenu 10 [cool]
ja sam se nadao da misle da sam dalmatinac [lol] al sam zaboravia da sam sla sliku [lol]
al imam neke bonuse….trošim hr.ženu,volim bajaderu,Ledo šlag,Severinu,kupujem Dukat (jeb.to nije više hr.),imam Končar el.ploću, hr.dionice …brod reg. na ST…..o lokaciji stana nebi… [lol]
pa ako to nije barem za ocjenu 10 [cool]
Ajde ovi tvoji bonusi i nisu toliko loši [wink]…imam i ja neke ali bolje da šutim jer ču onda dobivati same stotice a to ipak ne zaslužujem [lol] [rolleyes]…a ja bi ti podjelila onu desetku ali sam malo kratka sa tim ocjenama danas [sad]
[emo_cool]