Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Uh zeko ovi Slovenci pravi priatelji ne daju nam uć u EU znaju da je bolje van nje [lol]

Nikson pa gledaj na to tako… bolje da je samo nama loše nego i vama [lol]

[emo_cool]

Ahha…vidim da se planovi minjaju u pozitivnom smislu što mi se sviđa,Octopuse sredi to sa curama ja sam za,a mogli bi na neki neutralan teren da ne bude nikome krivo [lol] [lol]

Uh, kakvi ste vi Dalmatinci…uvijek treba netko drugi da vam sve sredi [rolleyes]….jedino ovo za neutralan teren nije loša ideja [smiley]

[emo_cool]

Kaki neutralni teren jedna utakmica na domaćem revanš na gostujućem terenu majstorica može na neutralnom terenu [wink]

Nikson pa gledaj na to tako… bolje da je samo nama loše nego i vama [lol]

Lipo je patit u Dalmaciji [tongue]

Kaki neutralni teren jedna utakmica na domaćem revanš na gostujućem terenu majstorica može na neutralnom terenu [wink]

Pa mogli bi mi i neki turnir napravit, tako bi se bar više puta vidjeli a ne samo jednom [smiley]

[emo_cool]

Lipo je patit u Dalmaciji [tongue]

Nemoj mi davat sol na ranu [angry]

[emo_cool]

Uh zeko ovi Slovenci pravi priatelji ne daju nam uć u EU znaju da je bolje van nje [lol]

onaj ko je reka na drugoj temi da vadi pušku ….mislim da nije shvatia to na taj način [lol]

Ahha…vidim da se planovi minjaju u pozitivnom smislu što mi se sviđa,Octopuse sredi to sa curama ja sam za,a mogli bi na neki neutralan teren da ne bude nikome krivo [lol] [lol]

di na Jahorini? [lol]

Evo jel može ovakav turnir ja i svojnov kontra tebe i ninne ko more više pojest i popit naravno uz revanš? [smiley]

Ko izgubi plaća nema nikakvih kavalirskih šema [lol]

Evo jel može ovakav turnir ja i svojnov kontra tebe i ninne ko more više pojest i popit naravno uz revanš? [smiley]

[lol] [lol] Nik ni ti ni Svojnov nista bila na janjetini u Zg.!! bolje nađi drugi sport [lol]

New Report

Close