Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Zeko …jeb.. ga čujem da je skijanje skoro propalo.Da bojkotiraš slo.proizvod i teren….
sad jedino ako se zaletimo do Austrije il idemo na neko Hr.skijalište (onda ti častiš)….a treča varianta,da pozovem Mateju ako ide… [smiley]

Pa ja sam odmah za to iako ne volim da mi je hladno [huh] ali se zato nadam da če me nešto ili netko ugrijati bar malo [lol]
[/quote]
[lol] možeš birat…neko ili nešto

Zeko …jeb.. ga čujem da je skijanje skoro propalo.Da bojkotiraš slo.proizvod i teren….
sad jedino ako se zaletimo do Austrije il idemo na neko Hr.skijalište (onda ti častiš)….a treča varianta,da pozovem Mateju ako ide… [smiley]

Kaj Octi, jučer puni priča, a danas sve otpada ….. [undecid]

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

To je sad težak izbor [huh]…trebam malo vremena da odlučim što je bolje za mene [lol]

[emo_cool]

[/quote]
Samo da ti nije pobjegao u krevet kad si tako dugo skitala okolo
[rolleyes] [rolleyes]

[emo_cool]

[/quote]
ma ko oče …uvik dobrodoša [thumbsup] moja priča stoji [smiley]

To je sad težak izbor [huh]…trebam malo vremena da odlučim što je bolje za mene [lol]

možeš kombinirat [lol]

[/quote]
Samo da ti nije pobjegao u krevet kad si tako dugo skitala okolo
[rolleyes] [rolleyes]
[/quote]
baš kad sam ……evo Ninne …evo mogu još 5min. [wink]

ajd zajeb..me obe dvi [lol] laku noč !!

ma ko oče …uvik dobrodoša [thumbsup] moja priča stoji [smiley]

Ak’ se zakuha sve, sumnjam da ćemo moći i granicu preći [lol]

baš kad sam ……evo Ninne …evo mogu još 5min. [wink]

Rekla sam još sinoć da si pravi frend [smiley]

ajd zajeb..me obe dvi [lol] laku noč !!

Octopus [shocked]…pa vidiš da me trebamo neko vrijeme da dođemo do riječi kad vidimo da si on-line…samo se sjeti slike koju si stavio i sve če ti bit jasno [lol]

[emo_cool]

Ahha…vidim da se planovi minjaju u pozitivnom smislu što mi se sviđa,Octopuse sredi to sa curama ja sam za,a mogli bi na neki neutralan teren da ne bude nikome krivo [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

New Report

Close