Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Ja trebam mlađu curu pustiti da vas malo zabavlja jer ponekad uz mene nije mogla ni doči do riječi…..a za sliku izgleda da nisi dovoljno dobro molio [rolleyes]…ni tvoja nije loša [proud]

dobro, kod tebe dođ do riči…. [smiley] ajd molit ću je duplo.. [lol]
a slika ??!! ma svi koji su me znali …znali su da imam potencial …samo se triba jedan put odlučit da napraviš nešto i za sebe [lol] [lol]

a slika ??!! ma svi koji su me znali …znali su da imam potencial …samo se triba jedan put odlučit da napraviš nešto i za sebe [lol] [lol]

Pa to naravno da smo svi znali koji smo te več upoznali samo se ja bojim da nečeš sad zaboraviti na nas stare forumašice kad si se tako lijepo predstavio novim, kojih je svakim danom više tu [lol] …trebala bi ja malo tvoj recept posuditi da i ja napravim jedno dobro poboljšanje zbog te nove ogromne konkurencije [tongue] [lol]

[emo_cool]

Dobro jutro
Kakvo Octopuse odustajanje,ja živim za to [wink]
Poboljšala se likvidnost malo na temi…. [thumbsup]

ona tvoja vizualizacija je sve kriva [huh]

Ja trebam mlađu curu pustiti da vas malo zabavlja jer ponekad uz mene nije mogla ni doči do riječi…..a za sliku izgleda da nisi dovoljno dobro molio [rolleyes]…ni tvoja nije loša [proud]

bome nije mu loša slika ..i sestra mi se sad skroz zbunila [shocked]..prvo zeko ,sad ovaj….ne može se nikak odlučit koji joj je bolji [lol]

Pa to naravno da smo svi znali koji smo te več upoznali samo se ja bojim da nečeš sad zaboraviti na nas stare forumašice kad si se tako lijepo predstavio novim, kojih je svakim danom više tu [lol] …trebala bi ja malo tvoj recept posuditi da i ja napravim jedno dobro poboljšanje zbog te nove ogromne konkurencije [tongue] [lol]
[/quote]

mislim da tebe nije moguče poboljšat ,ti si već savršena [wink]

bome nije mu loša slika ..i sestra mi se sad skroz zbunila [shocked]..prvo zeko ,sad ovaj….ne može se nikak odlučit koji joj je bolji [lol]

A samo da bi imala prilike vidjeti još ostale [tongue]…ostala bi bez riječi sigurno [wink]

[emo_cool]

Dobro jutro

[/quote]

Onda ajmo provat sa testiranjem
Provjeri da li je tvoj mozak star kao tvoje tijelo ili
STARIJI !!!

Procitaj slijedece uputstvo, jer je igra na Japanskom.
1. Stisni "START".
2. Pricekaj da prodje 3, 2, 1.
3. Zapamti polozaj brojeva na ekranu, i onda klikni na krugove redom od NAJMANJEG broja do NAJVECEG broja.
4. Na kraju igre kompjuter ce ti napisati koliko je star tvoj mozak.

http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Dobro jutro

[/quote]

Onda ajmo provat sa testiranjem
Provjeri da li je tvoj mozak star kao tvoje tijelo ili
STARIJI !!!

Procitaj slijedece uputstvo, jer je igra na Japanskom.
1. Stisni "START".
2. Pricekaj da prodje 3, 2, 1.
3. Zapamti polozaj brojeva na ekranu, i onda klikni na krugove redom od NAJMANJEG broja do NAJVECEG broja.
4. Na kraju igre kompjuter ce ti napisati koliko je star tvoj mozak.

http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html

[/quote]
dobra stvar !!! mene je pomladia za 8godina [thumbsup]

Octi potrudi se malo više…mogao bi ti i bolje [rolleyes]….da bude mozak u skladu kako izgledaš [tongue]

[emo_cool]

Octi potrudi se malo više…mogao bi ti i bolje [rolleyes]….da bude mozak u skladu kako izgledaš [tongue]

iz prve….zadovoljan! mislim šta se mozga tiče [lol]

Zeko …jeb.. ga čujem da je skijanje skoro propalo.Da bojkotiraš slo.proizvod i teren….
sad jedino ako se zaletimo do Austrije il idemo na neko Hr.skijalište (onda ti častiš)….a treča varianta,da pozovem Mateju ako ide… [smiley]

Zeko …jeb.. ga čujem da je skijanje skoro propalo.Da bojkotiraš slo.proizvod i teren….
sad jedino ako se zaletimo do Austrije il idemo na neko Hr.skijalište (onda ti častiš)….a treča varianta,da pozovem Mateju ako ide… [smiley]

Pa ja sam odmah za to iako ne volim da mi je hladno [huh] ali se zato nadam da če me nešto ili netko ugrijati bar malo [lol]

[emo_cool]

New Report

Close