ja iz straha ukucala sestrino ime ,ipak je ona starija ,pak se bu snašla ak ju uvalim u nekaj [lol]
[/quote]
i šta kaže sestra ?? [wink]….." super!! al odakle Zeki tolko vrimena" [lol] [lol]
[/quote]
…sviđa joj se Zeko [lol]
ja iz straha ukucala sestrino ime ,ipak je ona starija ,pak se bu snašla ak ju uvalim u nekaj [lol]
[/quote]
i šta kaže sestra ?? [wink]….." super!! al odakle Zeki tolko vrimena" [lol] [lol]
[/quote]
…sviđa joj se Zeko [lol]
[/quote]
e sad…….
[lol] [lol]
jeb…nada se lipom zelenom danu konstantnom rastu…kad…evo ulogira se Niskon !!! ma nema šanse da prođe dan bez intervala( stručnije oscilacija) [lol] [lol]
Nik !! [thumbsup]
[/quote]
[/quote]
…sviđa joj se Zeko [lol]
[/quote]
Fino,fino……moram priznat da me veseli….pozdravi sestru,ali na žalost nisam slobodan…..imam dečka [lol] [lol] [lol]
Profesor otvara indeks prvog kandidata i vidi 1000 eura.
> Profesor: Gdje je bačena atomska bomba u drugom svjetskom ratu?
> Student: U Japanu.
> Profesor: Položili ste kolega, možete ići.
> Sljedeći kandidat također daje indeks, ali bez novca.
> Profesor: Gdje je bačena prva atomska bomba u drugom svjetskom ratu?
> Student: Hirošima, Japan.
> Profesor: Kada?
> Student: Ponedjeljak, 6. kolovoza 1945.
> Profesor: Koliko ljudi je poginulo?
> Student: Ukupno 90.000-140.000.
> Profesor: Imena, kolega!? Imena!?
Sad si me zbunila skroz….da ima i cure i dečke…a ja mislio da sam samo ja……. [embarass] [lol]
Sad si me zbunila skroz….da ima i cure i dečke…a ja mislio da sam samo ja……. [embarass] [lol]
ma da ,eto [embarass]…skroz krivo si mislio [lol]
Povjeri nam se,….Što da si samo ti ?….. [cool]