Jutro,….svima,…… [cool]
Nema nikoga već danima, a najviše me brine šta nema Octopusa,…on je prije visija….
Nešto se događa..?!?
….kolko ja znam mateja i octopus otvaraju skijašku sezonu [rolleyes]
Jutro,….svima,…… [cool]
Nema nikoga već danima, a najviše me brine šta nema Octopusa,…on je prije visija….
Nešto se događa..?!?
ma tu sam ja Njetto ne brini….vučem se po sastancima pa… [lol]
skijaška sezona ….dobro si rekla Karla…. Zeko je nešto obeča da moramo na skijanje koji dan [cool]
Jutro,….svima,…… [cool]
Nešto se događa..?!?
ma tu sam ja Njetto ne brini….vučem se po sastancima pa… [lol]
skijaška sezona ….dobro si rekla Karla…. Zeko je nešto obeča da moramo na skijanje koji dan [cool]
[/quote]
tako je,ali kaže nama naš premijer da stežemo remen,a kamoli na skijanje pomisliti
[lol] [lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Zeko tebe ja častim [thumbsup] ako si ti mene na tvome terenu gostia sedmicu dana…..mogu barem malo da se revanširam [cool]
kišni pozdrav svima !! posebno Mateji !!
šta ti tu u to vrime….zbog sniga il kiše nemožeš na posao ili su ti na poslu dozvolili comp.?? [wink]
šta ti tu u to vrime….zbog sniga il kiše nemožeš na posao ili su ti na poslu dozvolili comp.?? [wink]
Ne,….kod mene je ima kompletan tretman,… [cool]
Sve je stvar psihe.....
Vidim da zbog ovog čuda tehnike mogu biti na dvima mjestima u isto vrijeme [lol] …na poslu kod mene su još uvijek previše ozbiljni da bi se ja mogla zabavljati na PD-ju u vrijeme rada [huh]
[emo_cool]
[/quote]
Da istina [smiley] ali zbog ove kiše sam jedva došla nazad kuči na ručak, jer je ovaj kompletan tretman bio bez hrane [rolleyes] [lol]
[emo_cool]
[/quote]
[lol] [lol] moš mislit!! [lol] sanja………!!! [lol]
[/quote]
Meni mašta uvijek dobro dođe [wink]…bez nje bi bilo previše dosadno [tongue]
[emo_cool]
Zeko tebe ja častim [thumbsup] ako si ti mene na tvome terenu gostia sedmicu dana…..mogu barem malo da se revanširam [cool]
Tako je ,ko hebe Sanadera i Šukera
[thumbsup]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA