Opet neke šifre [angry] [angry]
šta imaš opet neki info. [wink] evo ja sam čuja da je sad sve veoma jeftino i da se isplati !!!
ima samo jedna caka…..možda če se još više isplatit za koji misec [lol]
Zanimljivo???
Uvik ćemo mislit da će biti jeftinije,znači gađamo dno…..svaka čast ko ga pogodi [thumbsup]
Ja sam jućer pazarija pa ću ti niksone u ponediljak ,utorak prodat ako se slažeš.
Evo imaš kod mene dosta IGH,JDPL , DLKV i IPKK
Pomalo ako se zalipi odma sve u blokadu odustajem od kupovine pričekat nastavak trgovanja možda bude šta sriće.Je si mi naša dionice sve daju mizernu dividendu nisu mi napete imaš li šta ZAPI HT KODT-PA ADRS-PA ?
Eto baš nekidan proda ADRIS………nažalost malo jeftinije nego šta sam ga kupija.. [cry] ,,ht- još nisam ni pribacija na račun a imam ti 400 kom ADPL on će ti ima dobru dividendu [rolleyes]
Ajde u suve smokve ADPL je u solidnoj pedali i počeli su za božić otkaze dilit,ajde bar da se nešto dili [angry]
Uh kad vidim kako uspješno trgujete stvarno sam ponosam da sa vama povremeno podjelim pićence i večericu… [rolleyes]
Uh kad vidim kako uspješno trgujete stvarno sam ponosam da sa vama povremeno podjelim pićence i večericu… [rolleyes]
stvarno blago tebi…a sad pomisli kako je njima [lol] [lol]
dobro jutro svima !!
kod nas sunce al hladno …. -1….za sutra zovu 20cm sniga…jeb…!!
Baš mi je drago……………………………….. [cool]
U nas sunce,…12 stupnjeva,….mirno i tiho…. [cool]
Snijeg ne zovu………………………………… [cool]