Hhahaha šta jest,jest…
Moj Okti znaš li da je Nik sve častio zato mu je pasalo da nas je po mogućnosti što manje… [lol]
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
Hhahaha šta jest,jest…
Moj Okti znaš li da je Nik sve častio zato mu je pasalo da nas je po mogućnosti što manje… [lol]
[lol] dobro da nije častia Ford…bilo bi u sridu ujutro [lol] [thumbsup]
Ovom prigodom iskreno zahvaljujem svim ljudima dobre volje koji se nisu odazvali pozivu [lol]
E hebiga,,,,neču se pravdat,,,,ali bilo je ,,oče se ,,,neće se na kraju više nisam zna jeli je ili nili je…. a na poslovnom sam svaki dan samo je tribalo javit –JE U NEDILJU JE TU I TU!– i ja ovako zaboravan bi sigurno doša ……u nedilju bi se ranije sa masline skinija da bi na okupljanje pristiga
[thumbsup]
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.
@ mravak
Bilo je na temi prošli tjedan da je sve dogovoreno u starog mornara.Sad mi je krivo što se nisi ranije skinuo sa stabla [cry]
@ mravak
Bilo je na temi prošli tjedan da je sve dogovoreno u starog mornara.Sad mi je krivo što se nisi ranije skinuo sa stabla [cry]
Hahaha nadam se da misliš sa masline…. [lol] [pray] [rolleyes]
Ovom prigodom iskreno zahvaljujem svim ljudima dobre volje koji se nisu odazvali pozivu [lol]
Hhahahahaa dobra,dobra da sam i ja zna bija bi više izija i popija a ne se onako štedija.. [lol] [lol] [lol]
Hhahaha šta jest,jest…
[lol] dobro da nije častia Ford…bilo bi u sridu ujutro [lol] [thumbsup]
[/quote]
A znaš da je bija i predlagao nešto tako…. [rolleyes]
Ups pardon da ne bude zabune stablo=maslina.Pičim po PM gledam gledalice jahoo bloomberge i ostala tehnička pomagala.
@ mravak
Hahaha nadam se da misliš sa masline…. [lol] [pray] [rolleyes]
[/quote]
[lol] [lol] Nik pa ti znaš Mravka ( mislim vidia si ga )….ja bi se više osredotočia na riječi [lol]