Istina je da to ne vodi nigdje…predugo to več traje a nismo došli nikamo naprijed [thumbsup]..a ovo za crobex ne znam da li da se smijem ili plačem u ovo vrijeme [rolleyes]
[emo_cool]
Istina je da to ne vodi nigdje…predugo to več traje a nismo došli nikamo naprijed [thumbsup]..a ovo za crobex ne znam da li da se smijem ili plačem u ovo vrijeme [rolleyes]
..ja ti kažem atmosfera oko Nove godine radi čuda [cool]…a za crobex…zavisi kolko si u cash-u [lol]
a mislim da ti baš suzu pustit netriba [lol]
Pa bilo je več vrijeme [rolleyes]
[/quote]
ne,ne …to ne vodi nigdi…ta je reka to,on mi šalje drugo,ona je priko nje rekla onome….nema kraja…možda se do kraja godine kad bude crobex na oko 5000 [lol] [lol] strasti malo smire
pa čemo napravit jednu feštu …..
[/quote]
Hahaha svakako,nema strasti ni bjesa samo tuga što nemogu biti normalan a stvarno sam želio…..ups….
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
Onda sam ja u čekanju nove godine [wink]…a za dionice sam nekako slična tebi tako da se mi ipak više smije nego plače [smiley]
[emo_cool]
Onda sam ja u čekanju nove godine [wink]…a za dionice sam nekako slična tebi tako da se mi ipak više smije nego plače [smiley]
Jel ovo Oktiju upućeno…
Zar Okti plače zbog dionica [shocked]….pa niže ionak neče više iči samo moguče je da čemo se još malo načekati pred promjenom trenda [undecid]
[emo_cool]
A di su ovi novi šta sve znaju bem ti baš je večeras dosadno… [embarass]
Izvini Mateja ali samo novi bude oni stari žar.C’est la vie-što bi rekli oni naši stari Zagoranci…
Vidim da se zadnje vrijeme dosta briše po temama….nadam se da je Vjeko več došao sa godišnjeg inače si ga bude dobro zapamtio [sealed]
[emo_cool]