Bum te ja dopeljal na povratku iz Načkaniže
Hvala na tako lijepoj ponudi…. ali ko me je upoznao do sad zna da ja svuda dođem sama…… samo kad mi to moje obaveze dozvole [wink]
[emo_cool]
Ho,ho novih prijatelja ka u priči a fala bogu valjda ćemo jednog po jednog upoznavat i družiti se…. [pray]
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
ja sam naviko radit ..pa se mi od toga netriba odmarat [lol] ….na ništa nisam pomislio…samo pitam
A mene če ova Karlina pomočnica dobro odviknut od rada…nisam znala da ju je tak dobro imati u kuči [wink]
[/quote]
vračaj mi ju pod hitno ,fali meni a i muž mi je nekak nervozen…naviko se na njenu kuhinju
[wink]
A mene če ova Karlina pomočnica dobro odviknut od rada…nisam znala da ju je tak dobro imati u kuči [wink]
[/quote]
vračaj mi ju pod hitno ,fali meni a i muž mi je nekak nervozen…naviko se na njenu kuhinju
[wink]
[/quote]
Samo pazi da se neče naviknut na nešto drugo [rolleyes]
[emo_cool]
Dečki pa što se javljate stalno po drugim temama [rolleyes] a na našu ste zaboravili [cry]
[emo_cool]
Dečki pa što se javljate stalno po drugim temama [rolleyes] a na našu ste zaboravili [cry]
evo pozdrav svima !!
pa šta ja znam ….bombandiranje sa svih strana [lol]
može li bombardiranje jednom pjesmom…ko pjeva zlo ne misli [smiley]
MAJA BLAGDAN, SVETA MAJKO
http://www.youtube.com/watch?v=kdSL-ELdEVI&feature=related
Pa bilo je več vrijeme [rolleyes]
[/quote]
ne,ne …to ne vodi nigdi…ta je reka to,on mi šalje drugo,ona je priko nje rekla onome….nema kraja…možda se do kraja godine kad bude crobex na oko 5000 [lol] [lol] strasti malo smire
pa čemo napravit jednu feštu …..