zeko,
Vidim da je ovaj vikend počeo,ajde lipo se provedite i odmorite [thumbsup]
od čega?? [lol]
od čega?? [lol]
[/quote]
Pa mislim da je mislio da od rada ili si ti na nešto drugo pomislio [rolleyes]
[/quote]
ja sam naviko radit ..pa se mi od toga netriba odmarat [lol] ….na ništa nisam pomislio…samo pitam
ja sam naviko radit ..pa se mi od toga netriba odmarat [lol] ….na ništa nisam pomislio…samo pitam
A mene če ova Karlina pomočnica dobro odviknut od rada…nisam znala da ju je tak dobro imati u kuči [wink]
[emo_cool]
Ama Mateja, sad si me zaintrigirala, ako si u Splitu javi pa da lipo popijemo kavu s mlikom u Palaci.
Šime ja sam otiša, mliko ti je na stolu
Ki, ja?
Čini mi se da ti je dosada u mudantama, dođi malo u najlipši grad na svitu da ti malo prikratimo tu dosadu.
Šime ja sam otiša, mliko ti je na stolu
Ama Mateja, sad si me zaintrigirala, ako si u Splitu javi pa da lipo popijemo kavu s mlikom u Palaci.
Voljela bi to jednom [smiley] ali meni je na žalost za sad Dalmacija jako daleko tako da dođem samo dva do tri puta na godinu tamo….možda te držim za riječ za drugi put kad dođem [thumbsup]
[emo_cool]
Voljela bi to jednom [smiley] ali meni je na žalost za sad Dalmacija jako daleko tako da dođem samo dva do tri puta na godinu tamo….možda te držim za riječ za drugi put kad dođem [thumbsup]
Bum te ja dopeljal na povratku iz Načkaniže
Kad prodreš plitko, na jakom si terenu
drži, nima Splita do Splita.
tako je , izgleda da je Ingrin split ipak urodio plodom [thumbsup]
Kad prodreš plitko, na jakom si terenu