Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Gledaj priča je jednostavna hrvatska vlada je na godišnjem odmoru,INA se drži na 2900 i svakim danom raste prosječna cijena tako da bilo ko da da javnu ponudu svakim danom mora ponuditi sve više mljac mljac.Pošto je vlada na odmoru nema nikoga da plasira špekulacije u eter pa stoga i burza stagnira,nafta se smirila ameri malo živnuli,dakle preduvjeti su spremni sad samo treba jedna bombastična najava u poslovnom popraćena javnom kampanjom u dnevniku i eto ga.Doduše ovo je čista špekulacija koja može završit i u obrnutom smjeru.

ljudi, dobar dan!
zelo prijatelju, jesi mi živ!

Muke ti ježove !

@Vjeko

Nadam se da će te uvest malo reda što bi nam svima koji pišemo na ovoj temi odgovaralo,izgleda da ti nisi bio u toku,ne bih se složio sa tobom što se tiče Svojnova i Niksona,samo su odgovarali tim
"tajanstvenim"nickovima jer su oni došli ovde i počeli pisat pizdarije
Bez obzira na sve,nadam se da ovakvih scena više neće bit,ali samo brisanje postova ne rješava ništa
jer sa onakvim postovima neznam kako može biti u buduće ikako logiran
Ako znate po IP adresi ko je ondamislim da mu i "glavni " nick triba izbrisat

Što se tiče Niksona i svojnov9, nemojte me krivo shvatiti jer sam u postu aludirao da su "neodrasli" u odnosu na ostale, ništa drugo. Pa ljudi, stavio sam i smajlić nakon toga
[/quote]

Dobro Vjeko, volio bih da si se očitovao što se tiče nickova starih,novih,duplih itd….već kad je ovo prešlo u sapunicu
Pozdrav i ugodan dan

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

ljudi, dobar dan!
zelo prijatelju, jesi mi živ!

Dašta nego živ,je si li se tehnički sredio [lol]

Poštovani Dalmatinci,

Danas je nakon dugo vremena trebalo ponovno urgirati na ovoj temi i tako ste mi malo nagrdili godišnji. Molim da to ne činite više [smiley]

Uglavnom, polako sam svjestan da ste se malo raskolili na više strana, no odrasli ste svi ljudi pa valjda znate što činite izuzev niksona i svojnov9 [smiley] no svakako bih vas zamolio da se ne optužujete međusobno i prepucavate jer ovi nickovi današnji koji su bili malo bezobrazni na temi nemaju nikakve veze s Markom, Drchipom ili Alabamom.

Ako se pojavi opet neki žnj nick koji malo pretjera, javite meni ili prijavite njegov post moderatoru i riješit ćemo.

Hvala na razumijevanju

Pozdrav od redakcije

Hahaha pa sad neka mi ko zamjeri…..Ljudi plaćaju da im ko može ovako nešto dijagnosticirati. [kiss] [kiss] [kiss]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Samo mi ovaj način odraslih malo zbunjuje,štaš-jednom naivan uvik naivan reče jednom mislim Njutn(po naški)… [kiss] [wink] [kiss]

A šta se ti javljaš,malo ti je što kopiraš moj potpis je si ti kad čuo za zakon o autorskim pravima
[img]http://www.pijadesigns.com/Emoticons/h_hit_3.gif[/img]

Evo te je neko pametno nagradija a potpis je narodni ma kako on zdravoseljački izgledao…. [bye]

Evo te je neko pametno nagradija a potpis je narodni ma kako on zdravoseljački izgledao…. [bye]

A nisi ni ti bolje proša pa šta god napisa [lol] [lol] [lol]

Mogu li i ja sa vama u druzinu ?

Šime ja sam otiša, mliko ti je na stolu

Mogu li i ja sa vama u druzinu ?

Ma kako ne bi moga,šteta je ne prihvatit te,vidim da si se danas tek ulogira red je da se upoznamo, pa di si dosad bio a još iz Solina

Pozdrav prijateljima iz Imatskog end from Unesich.

New Report

Close