O blago meni opet ja kriv za sve [smiley] ide me to zadnjih miseci [lol]
nisi ništa kriv…samo nisi još odrasa [lol]
nema nikog ili …??
ima vidim još nekih dobrih ljudi …laka vam noć dečki……zbilja se lakše diše [wink]
Ma disat će se sutra i još lakše morat ću napisat post dug kao biblija a možda i još malo duži .
Laku noć ljudi
Ah osjećam se kao Valter u Sarajevu…….Ugodan san svima i sutra u nove pobjede… [bye]
@Vjeko
Nadam se da će te uvest malo reda što bi nam svima koji pišemo na ovoj temi odgovaralo,izgleda da ti nisi bio u toku,ne bih se složio sa tobom što se tiče Svojnova i Niksona,samo su odgovarali tim
"tajanstvenim"nickovima jer su oni došli ovde i počeli pisat pizdarije
Bez obzira na sve,nadam se da ovakvih scena više neće bit,ali samo brisanje postova ne rješava ništa
jer sa onakvim postovima neznam kako može biti u buduće ikako logiran
Ako znate po IP adresi ko je ondamislim da mu i "glavni " nick triba izbrisat
Što se tiče Niksona i svojnov9, nemojte me krivo shvatiti jer sam u postu aludirao da su "neodrasli" u odnosu na ostale, ništa drugo. Pa ljudi, stavio sam i smajlić nakon toga
Pa ko je upoznao Niksona i Svojnov9 zna kakvi su a to je sasvim dovoljno [proud] a oni koji nas ne znaju ionak misle o nama neke stvari koje nemaju nikakve veze sa istinom…
Nikson vidim da vjeruješ u promjenu na burzi…to mi se sviđa…postao si bik [wink]
vjeko ako sam jučer bio običan bik koji rastjeruje nepristojne buhe sa teme,danas sam crveni bik koji nema koga rastjerivati [lol],ja sam se jučer sprda sa buhama a ako mi ne vjerujete eno mi je i debeli gojko posta prijatelj [smiley],meni je ono jučer bila dobra zajebancija ništa više ništa manje
Mataja mora burza živnit neznam kroz 10-15 dana po meni moga bi bit mali bull-run potreban je samo mali mali okidač neka dobra vijest i stampedo
Mataja mora burza živnit neznam kroz 10-15 dana po meni moga bi bit mali bull-run potreban je samo mali mali okidač neka dobra vijest i stampedo
Ajde da vidimo ako če se to dogoditi….pa bilo bi vrijeme kad burza več neko vrijeme ne mrda ni dole a kamoli gore [yawn]