Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Pih mi muski svoje ponavljamo svaki petak [tongue]

Lako vama kada ste iz istog sela [smiley]
[/quote]

Bas i nismo al nek ti bude. OK, priznam, svakog petka je samo ZG team tu.

Evo me nakon nekog vremena na ovoj temi ….zaintrigiralo me spominjanje duplog nicka……Nina riješi enigmu …pa dobila si info od moderatora tko je Pogrebnik koji vas tako slatko vrijeđa , pogotovo Karlu, na ovoj temi…..pa sa njime ste se i družili …još se niste ni ohladili od tog druženja…..samo da završi se sa dvosmislenim pisanjem u svezi Pogrebnika…pozdrav svima

Ne razumije što tebi smeta Pogrebnik?
I nisam dobila info od moderatora, jer mi nije trebalo…..

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

A kao saznala si tko je? [wink]

pravit se grbav je najlakše , a Pogrebnik pa meni uopće ne smeta….

Ninna koliko si me puta ispravila,dužnik sam ti [thumbsup]

Ok, kad već inzistiraš.
Mateja i ja ćemo biti zadovoljne jednim Bondom
Možda da počastiš i kolegu sa double nickom (i njemu je dobar)……. [lol]
[/quote]

Evo me nakon nekog vremena na ovoj temi ….zaintrigiralo me spominjanje duplog nicka……Nina riješi enigmu …pa dobila si info od moderatora tko je Pogrebnik koji vas tako slatko vrijeđa , pogotovo Karlu, na ovoj temi…..pa sa njime ste se i družili …još se niste ni ohladili od tog druženja…..samo da završi se sa dvosmislenim pisanjem u svezi Pogrebnika…pozdrav svima
[/quote]

lijepi pozdrav od mene Mark……često sam nekad davno prije znala čitat tvoje ugodne postove…tak da mi je to jedino kaj se sjećam o tebi…a sad ovo za pogrebnika …ja malo teže kužim…pa možeš ti to meni i na privat javiti njegov identitet….naravno da to moju žensku znatiželju čini jako nemirnom…aa kaj se tiče druženja …ne znam na kakva ti ciljaš…jedino druženje izvan ovog svijeta ja sam imala samo sa tri žene…teško vjerujem da su one pogrebnik…. a ako ti sumnjaš na neka druženja druge vrste….. o svom ljubavnom životu ne govorim ni na kojem mjestu osim doma s mužem…želim ti svako dobro bez obzira da li mi otkril identitet te osobe ili ne…

[/quote]

hahahhahhaha i tebe zanima

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

karla sve ok nisam mislio niti na kakva druga druženja, a ti ipak mislim da nisi bila niti na jednom druženju gdje se nalazio taj nick…pozdrav i tebi ….završavam sa pisanjem o ovome , te se nadam da sam vam pojasnio neke stvari….a sve u cilju zaštite onih koji više ne pišu na ovoj temi….

[/quote]

hahahhahhaha i tebe zanima
[/quote]

Jok. Ja ga znam i uzivo [wink]

O kolega @Alien drago nam je što se sastajete i što ste (prepostavljam) otvoreni za druge ali za info mi u Splitu već od jedanaestog mjeseca prošle godine smo svakog petka imali okupljanja i to međunarodnog karaktera a da nekažem da su i neke drage kolege iz Zg-a dolazile do nas a i danas pa i ubuduće će dolaziti…….Mala krizica odnosa u zadnje vrijeme nas je malo prorijedila ali život,burza,druženje i upoznavanje idu dalje pa tako i mi…..
Za još jedan info ,nismo samo u Splitu već poput nomada obilazimo lijepu našu i uživamo u druženju i zahebanciji a to ti mnogi mogu potvrditi pogotovo ovi koji se i pojavljuju na ovoj temi….
Jednog dana i ti ćeš nas upoznat jer koliko sam primjetio voliš putovat pa prepostavljam i družiti se i zahebavati se kako na svoj tako i na tuđi račun stoga pozdrav do nekog skorog viđenja… [bye]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

O kolega @Alien drago nam je što se sastajete i što ste (prepostavljam) otvoreni za druge ali za info mi u Splitu već od jedanaestog mjeseca prošle godine smo svakog petka imali okupljanja i to međunarodnog karaktera a da nekažem da su i neke drage kolege iz Zg-a dolazile do nas a i danas pa i ubuduće će dolaziti…….Mala krizica odnosa u zadnje vrijeme nas je malo prorijedila ali život,burza,druženje i upoznavanje idu dalje pa tako i mi…..
Za još jedan info ,nismo samo u Splitu već poput nomada obilazimo lijepu našu i uživamo u druženju i zahebanciji a to ti mnogi mogu potvrditi pogotovo ovi koji se i pojavljuju na ovoj temi….
Jednog dana i ti ćeš nas upoznat jer koliko sam primjetio voliš putovat pa prepostavljam i družiti se i zahebavati se kako na svoj tako i na tuđi račun stoga pozdrav do nekog skorog viđenja… [bye]

Kaj se mene tice nema frke [thumbsup]

pravit se grbav je najlakše , a Pogrebnik pa meni uopće ne smeta….

Mark neznam zašto misliš da se uopće odnosi na nekog od vas a Ninin post o duplom nicku nije uopće bio ni posvećen pogrebniku čiji uvredljivi post je krajnje skandalozan i nizak tako da mi je strahovito žao što si se ti iako si upoznat sa činjenicama kažeš da ti to nesmeta………šteta Mark baš mi je žao….. [embarass]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

no comment…….

New Report

Close