E, Zeko, da samo zna kakav tretman je imao Njetto ne bi mu palo na pamet se više zaključavati, jel da? [lol]
Ti se nisi zaključao [shocked]
E, Zeko, da samo zna kakav tretman je imao Njetto ne bi mu palo na pamet se više zaključavati, jel da? [lol]
[lol] [lol] [thumbsup]
Ko da ga je ikad bilo [shocked]….laku noć šefe [smiley]
[/quote]
Eto vidiš, ne bih ništa rekla da se nismo trudili preko nekoliko sati riješiti neke problem,
i onda on ovako razgovara…… nije u redu…….
Ispada da smo cijeli petak uzalud potrošili ……. [undecid]
[/quote]
Po osmijehu na licu u subotu ujutro meni je izgledalo da smo ipak dobro potrošili vrijeme, samo je jednog boljela glava ali i to se sredilo nakon jedne tablete ili je bilo još koje gašenje u pitanju [lol]
Ti se nisi zaključao [shocked]
[/quote]
A znaš mene. Nikad nisi siguran kada će trebati štogod gasiti pa moraš uvijek biti spreman. Zaključana vrata su samo smetnja….
Mateja, a jesi li primjetila kako je iznudio tabletu od gospoje za šankom. A potom ju je ispitivao o krvnoj grupi. Koj ulet, ej! [lol]
Po osmijehu na licu u subotu ujutro meni je izgledalo da smo ipak dobro potrošili vrijeme, samo je jednog boljela glava ali i to se sredilo nakon jedne tablete ili je bilo još koje gašenje u pitanju [lol]
Ništa meni više nije jasno….. mislila sam da je samo jedan požar u pitanju….
Bit će se netko dobro naradio……. [lol]
Mateja, a jesi li primjetila kako je iznudio tabletu od gospoje za šankom. A potom nju je ispitivao o krvnoj grupi. Koj ulet, ej! [lol]
Ništa od tog uleta,šta mu je uletilo uletilo mu je [wink]
Mateja, a jesi li primjetila kako je iznudio tabletu od gospoje za šankom. A potom ju je ispitivao o krvnoj grupi. Koj ulet, ej! [lol]
Imat čemo mi još dosta toga za naučit od njega, sad vidim da nije ni čudno da nam je šef [rolleyes]
Mateja, a jesi li primjetila kako je iznudio tabletu od gospoje za šankom. A potom nju je ispitivao o krvnoj grupi. Koj ulet, ej! [lol]
Ništa od tog uleta,šta mu je uletilo uletilo mu je [wink]
[/quote]
Da li ja ovdje osječam malo ljubomore [smiley]….znaš ona je ipak žena i sa njima treba malo drugačije nego sa muškim [wink]