Pa nije mu bilo baš tako grozno….bar ne u subotu od četiri do osam sati ujutro [lol]
Sva sreća (za neke) da je baka došla i napravila razlaz…… [lol]
A moglo bi se i o tome razmisliti [wink]
[/quote]
Kad malo bolje razmislim, ne slažem se s vašom idejom …..
Skidam kapu Šefu za sve šta je prošao ovaj vikend [lol]
[/quote]
I ja,zlata mi je vridio [lol] [lol]
[/quote]
A znam, zašto bi ga onda smjenio ……… [lol]
[/quote]
Pa eto,za smjenu šefa dolazi u obzir,a ono ostalo ne bi ga minja dok mu je zuba u glavi [kiss] [kiss] [kiss]
Jaaaa,…. [cool]
[/quote]
Možda je vrijeme za novog šefa [lol]
[/quote]
Ako bude to novo biranje za šefa,….bili se ja i jedan moj stari prijatelj mogli javit…… [cool]
[/quote]
Ovisno na kojeg prijatelja misliš ako na onog koji ti nije htio uzvratiti sms onda nemože [angry]
A moglo bi se i o tome razmisliti [wink]
[/quote]
Kad malo bolje razmislim, ne slažem se s vašom idejom …..
Skidam kapu Šefu za sve šta je prošao ovaj vikend [lol]
[/quote]
I ja,zlata mi je vridio [lol] [lol]
[/quote]
A znam, zašto bi ga onda smjenio ……… [lol]
[/quote]
Ljubomoran,…željan vlasti i osvete,..eto kakvi je to čovik, a da mu ja nisan otkrija stroj,…još bi živija u neznanju 30 godina….. [cool]
Kako ja to nisam vidio [shocked] [shocked] [shocked]
[/quote]
Si zaboravi da si bio zaposlen kada se ovo konzumiralo,
Ne brini mislili smo na tebe, ipak si ti častio tom rundom……… [lol]
[/quote]
Dobre runde časti naš Zeko, baš zasereš ako mu ne želiš više biti prijatelj [sealed]
Svi ste tu, ekipo draga! [thumbsup]
Vidim da su svi sretno stigli kući sa ovog našeg međunarodnog poslovnog sastanka! [cool]
Velika mi je želja ponoviti druženje. Ja bih to činio stalno!
Cure – prva ste liga! Lijepe, mudre, duhovite i ponajvše dobre.
A i dečki su se iskazali… [lol] [lol] [lol]
Meni upravo počinje posao.
Najme, otvara se tržiše FOREX-a u Sydneyu, a potom (u 2.00) svoja vrata otvara i Tokyio. Pozicije su spremne, nalozi su pripremljeni. Držte mi fige da uhvatim 50-tak pipova. [thumbsup]
Pa eto,za smjenu šefa dolazi u obzir,a ono ostalo ne bi ga minja dok mu je zuba u glavi [kiss] [kiss] [kiss]
Malo si kontradiktoran, znaš da sa u kompletu sa Šefom idu i nekakve dužnosti…. [lol]
Velika mi je želja ponoviti druženje. Ja bih to činio stalno!
Pa ti mi čitaš misli [thumbsup] a kod forexa znaš da ti držimo fige da ti to dobro središ, sad kad si nas sve navukao na njega [proud]
Ljubomoran,…željan vlasti i osvete,..eto kakvi je to čovik, a da mu ja nisan otkrija stroj,…još bi živija u neznanju 30 godina….. [cool]
Znači ti imaš želju i volju dalje ostati šefom [shocked]
Očito sam nešto krivo shvatila………. [lol]
Sva sreća (za neke) da je baka došla i napravila razlaz…… [lol]
[/quote]
Biće za onoga što je se zaključa u sobi….valjda sa bakon [lol] [lol]
[/quote]
….ili je možda ipak dida bio u pitanju…
Ovisno na kojeg prijatelja misliš ako na onog koji ti nije htio uzvratiti sms onda nemože
Znaš da još nije ušao u signal,…počeja san se brinit,…Ali,..kažem ali,…ako je on živ i preživi,….bit će slika na temi Ribolov,…sve šta smo nas dvoje ulovili i onda se premještam na temu ribolov,..i Asko će sa nama….. [cool]