Bem ti Nina sad poslin tvog posta nisam siguran jesan li i ja bija…. [rolleyes]
pa i mene se ne siča…al Ninna šalji slike svejedno [lol]
Vidiš Zeko da se javija,….čekaj ja sam mu novi,…sad će malo srat po meni,….ma proće ga,… [cool]
Postat ćemo mi prijatelji,…govorin ti… [proud]
Prijatelji? …riječ vrlo ofucana, izgubila svaki smisao… [smiley]
[/quote]
sve za sada ide po planu,.. [cool],…predvidiv he, he….
A je li više stigla ona što nevozi [lol] [thumbsup]
Jedva …nisam imala pive sa sobom [lol]
Što da kažem…jako mi je drago da sam vas opet vidjela, svaki put kad vas vidim vi ste mi bolji i bolji a ja uvijek uvjerena da to više nije moguče… a ovi novi koje sam upoznala su zaista dragi i zanimljivi ljudi[thumbsup]
Šefe nam se dobro izkazao, sredio sve kako treba a plaža mi je bila zaista najbolja, takve još nisam vidjela u životu… a mogu reči i da sam naučila opet nešto novo a to je kako se gasi požare a moram priznati da nekima to jako dobro ide [lol]
Vidim da opet padaju dobre ocjene ali kako sam ja ovaj cijeli vikend uživala svaku minutu mogu dati malo zadovoljstva i onima koje raduje djeljenje lijepih ocjena….evo jim još prilike za to ali ako misle da če me to ometati u pisanju, zaboravili su da sam napunila baterije ovaj vikend a mislim da jedino Posejdon nije napunio baš sve [rolleyes]
Uh, sjetila sam se i da je sad meni netko nešto dužan [proud]…ja sam podmirila svoje dugove a sad su drugi na redu, baš je dobar osječaj….kad neki nisu htjeli vjerovati, da čemo se svi okupiti [smiley]
ljudi, dobra večer!
kakvi su dojmovi?
Još uvijek se smijem….jako lijep vikend, trebamo to još koji put ponovit [thumbsup]
Ma jel to njeto popušija navlakušu,a mateja ?
Pa dogodi se i najboljima [wink] ali meni je drago….jako volim pivu a mislim da je to več svima jasno [lol]