Vidiš Zeko da se javija,….čekaj ja sam mu novi,…sad će malo srat po meni,….ma proće ga,… [cool]
Postat ćemo mi prijatelji,…govorin ti… [proud]
Prijatelji? …riječ vrlo ofucana, izgubila svaki smisao… [smiley]
[/quote]
da se koristi prečesto pa je to čini otrcanom,jest, ….. no ja znam neke ,koji joj,za mene, daju pravi smisao [smiley]
Bem ti Nina sad poslin tvog posta nisam siguran jesan li i ja bija…. [rolleyes]
bome ni ja al sve mi zvuči poznato [wink]
Hahahaha eklatantan primjer shvaćanja i radovanja životu….Vjeruj mi na rič……prijatelji su tu uvjek pokraj nas samo se treba malo žrtvovati i družiti….
"Što će ti neprijatelji kad imaš prijatelje."
"Najteže je imati posla sa ženama i malim ljudima. Ako im se približiš, prestaju biti čedni, ako ih držiš podalje od sebe, postaju kivni."
Confucius
Bem ti Nina sad poslin tvog posta nisam siguran jesan li i ja bija…. [rolleyes]
E Svojnov9 više niti ja nisam sigurna….. sve nešto u magli …. (možda i bolje) [lol]
"Što će ti neprijatelji kad imaš prijatelje."
"Najteže je imati posla sa ženama i malim ljudima. Ako im se približiš, prestaju biti čedni, ako ih držiš podalje od sebe, postaju kivni."
Confucius
Pozdrav Asko. Jel’ i kod tebe danas sunčano?
@ Ninna
Zeko vidim da ti je nešto jako smiješno, možeš li mi reći tko je kriv da se nije pričalo o tržištu kapitala??
Ne bih baš opisivao,ali samo znam da sam bio jako ozbiljan i discipliniran,kulturan…. za razliku od nekih [angry] [angry] [angry]
Ne bih baš opisivao,ali samo znam da sam bio jako ozbiljan i discipliniran,kulturan…. za razliku od nekih [angry] [angry] [angry]
………….sve je lakše probavljivo ako se zubi operu……
@ Ninna
Zeko vidim da ti je nešto jako smiješno, možeš li mi reći tko je kriv da se nije pričalo o tržištu kapitala??
Ne nisam rekla da si bio nekulturan, dapače, možda bi više pasala riječ ne koncentriran…. [lol]
A sad kakvi su drugi bili….tko sam ja da sudim…. znam samo da sam ja bila iznenađujuće kulturna [proud]
meni zbilja sve zvuči poznato samo nikak se sjetit nekih lica [huh]
Nemaš brige, podsjetit ću te [wink]