Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Još mi nije jasno zašto je konobarica pomislila da se sigurno nismo dugo vidjele….. [lol]

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Još mi nije jasno zašto je konobarica pomislila da se sigurno nismo dugo vidjele….. [lol]

a čuj onakvi zagrljaji u dolasku…pa tak se pozdravljaju samo oni koji se znaju cijeli život [lol]

ne nego kak mogu uči ja [lol] …a dužina je bila baš po mom ukusu…tak da se čipka vuče po podu [lol] ajme izbaciće nas ovi dalmatinci sigurno…. [huh]

A poslije ovakvog posta, šta očekuješ….. da će reći da smo dobrodošle……..
Možda je bolje da se mi povučemo prve (manje će boljeti)…….. [lol]

a čuj onakvi zagrljaji u dolasku…pa tak se pozdravljaju samo oni koji se znaju cijeli život [lol]

A ne…… to je ona rekla tek nakon par sati….. možda smo bile malo preglasne…. [huh]

ne nego kak mogu uči ja [lol] …a dužina je bila baš po mom ukusu…tak da se čipka vuče po podu [lol] ajme izbaciće nas ovi dalmatinci sigurno…. [huh]

A poslije ovakvog posta, šta očekuješ….. da će reći da smo dobrodošle……..
Možda je bolje da se mi povučemo prve (manje će boljeti)…….. [lol]
[/quote]

ma nek me izbace ionak mi još malo stiže muž pa se bum morala svakak izbaciti i sama [lol]

zabavni su ovi kaj dijele jedinice…ja napravila test neki dan…velim svom sinu …jel bi ti išel po forumu i daval jedinice po postovima…veli dijete…kaj je tebi ,ja bum rađe igral đeneralse…dijete ima 11 godina…treba li išta više reći [lol]

Karla, ajmo na neku drugu temu…. vidim da tu smetamo [bye]

zabavni su ovi kaj dijele jedinice…ja napravila test neki dan…velim svom sinu …jel bi ti išel po forumu i daval jedinice po postovima…veli dijete…kaj je tebi ,ja bum rađe igral đeneralse…dijete ima 11 godina…treba li išta više reći [lol]

Karla daj se malo skoncentriraju,
opet si uvrijedila one koji su ne svojom krivicom zaglavili u pubertetu

Karla daj se malo skoncentriraju,
opet si uvrijedila one koji su ne svojom krivicom zaglavili u pubertetu

[/quote]

odosmo mi odavde… [lol]

ko je strpa Ninnu u manekensku suknju ?? Dal to ide?? [lol] Ja samo znam da nisam nigdi vidia tolko kosti ko na njenom pijatu… [lol] [lol]

ko je strpa Ninnu u manekensku suknju ?? Dal to ide?? [lol] Ja samo znam da nisam nigdi vidia tolko kosti ko na njenom pijatu… [lol] [lol]

Oho ho počeli smo zbrajati zalogaje…..
I ne sramim se reći da tebam na dijetu [tongue]

Oho ho počeli smo zbrajati zalogaje…..
I ne sramim se reći da tebam na dijetu [tongue]
[/quote]
[lol] [lol] ajd Ninna ne se…! za zbrajanje nije bio lak posao… [lol] ..šta tribaš to ja neznam al dietu
garantirano ne !!
p.s. i kot tebe gotovo sa šalama ili..

New Report

Close