Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

dobro …znači on je rješen …al ima sad još jedna dozvola koju bu malo teže dobiti [lol]

Šta nemaš godišnjicu mature [shocked]

[/quote]
…pusti…to je iskoristila za okupljanje forumašica…. [wink]
[/quote]

da …..sreča da nemam pravu proslavu….a znaš koji problem sa slikama…imam samo čaše i noge [lol]

da …..sreča da nemam pravu proslavu….a znaš koji problem sa slikama…imam samo čaše i noge [lol]

Opet si počela pričati više nego što treba…… [lol]

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Opet si počela pričati više nego što treba…… [lol]
[/quote]

dobro da me ti uvijek curikneš… [lol]… a sad odoh pajkiti…noć [lol]

…Karla,a da prodam te slike kakvom magazinu…zaradile bi više nego na burzi… [wink]

…Karla,a da prodam te slike kakvom magazinu…zaradile bi više nego na burzi… [wink]

nemoj me vuć za jezik ovak snenu jer mi pada na pamet samo istina ….trebalo bi platit časopisu da ih objavi…no suknja nije bila tak preloša [lol]

vidiš kam god dođemo napravimo galamu i nered..i onda se čudimo kaj nas izbace….ja se sad zbilja izbacujem sama [wink] [bye]

nemoj me vuć za jezik ovak snenu jer mi pada na pamet samo istina ….trebalo bi platit časopisu da ih objavi…no suknja nije bila tak preloša [lol]

Da se vi to ne rugate mojoj muci [rolleyes]

ljudi, dobra večer!
vidin večeras je ležernije a i više se piše
vidi se da se približava vikend!!!

Muke ti ježove !

Nego šta fali mojoj suknji????…….. malo ti je bila preduga? [lol]

Nego šta fali mojoj suknji????…….. malo ti je bila preduga? [lol]
[/quote]
[lol]
]

čuj sad dužinu ne bih komentirala…ali ako si uspiješ navući suknju jedne manekenke moraš biti
sretna [lol]

čuj sad dužinu ne bih komentirala…ali ako si uspiješ navući suknju jedne manekenke moraš biti
sretna [lol]

Si bila iznenađena kako ja mogu ući u tu suknju [lol]
I šta fali dužini suknje ? [cool]

sretna [lol]

Si bila iznenađena kako ja mogu ući u tu suknju [lol]
I šta fali dužini suknje ? [cool]
[/quote]

ne nego kak mogu uči ja [lol] …a dužina je bila baš po mom ukusu…tak da se čipka vuče po podu [lol] ajme izbaciće nas ovi dalmatinci sigurno…. [huh]

New Report

Close