ma kaj bi im zamjerila ja im samo pomažem dok se oni brinu da strankinje dobiju dobar prvi dojam o mojoj domovini [lol]
Učinilo mi se da si mi prigovorila….
To su ti humanitarci, promoviraju lijepu našu….. [lol]
p.s. valjda nećemo i s ove teme biti izbačene ….. [pray]
ma kaj bi im zamjerila ja im samo pomažem dok se oni brinu da strankinje dobiju dobar prvi dojam o mojoj domovini [lol]
[/quote]
ak nas izbace ima još foruma gdje se može ganjat….čekaj ganjaš nekog ak ti je nekaj dužan [wink]
[/quote]
evo ti promocija turizma [lol] [thumbsup]
http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=71301
Koliko sam svjestan svojim pisanjem nisam nikoga uvrijedio,a kad je zajebancija onda pišemo da se malo zabavimo u dobroj namjeri,iako nemam razloga da se ispričavam nikome,ipak ću se ispričati svima koji misle da sam nekoga uvrijedio,a to možemo rješiti putem Pm ili na piću koji smo tu,
ipak ovo je tema ležerno i zato pišem ovdje jer me ne zanimaju teme navlačenja itd… a pogotovo da pišem kako nekome paše,jer šta mi ne paše te teme niti ni analiziram niti komentiram
Izgleda da nisi dosta svjestan [lol] [lol] ajd Zeko ne seri…. !!
Izgleda da se ova situacija došla na rub. Ako u 10 navečer …log. npr. 10 "prijatelja" ne napiše ni jedan post na temi koja jih je ..kao… udružila.. i da se onda svako već unaprid ispričava ko je kome nešto reka i nezna kako bi morao…. [bye]
[/quote]
Dobro si reka,neznam zašto se na neke postove obazirem [thumbsup]
[/quote]
ak nas izbace ima još foruma gdje se može ganjat….čekaj ganjaš nekog ak ti je nekaj dužan [wink]
[/quote]
A zašto bi vas neko izbacio,za mene ste poželjne na ovoj temi [kiss] [kiss] [kiss]
Ima, ima…ja upravo slušam zanimljive pjesme [lol]
Neka,zabavi se [lol]
šta sad tebi fali Mateja ??? [wink]
Pa zar bi mi nešto trebalo faliti [undecid]………ja znam da se veselim subote a za ostalo ni ne brinem [cool]