dobro jutro svima !!
posebno forumašima iz Dalmacije.Ako je nekome vruče i nije mogao spavat ..evo kod mene ugodnih 14stupnja ( jeb…smrzo se !!!)
Čitam neke čudne stvari tu….ajd izgleda da je sad o.k. Svako zna (ili bi mora) da forum..
posebno takve ležerne teme ..nosi mnogo ugodnih pa i slabih stvari.problem je u tome da bi svatko uzeo samo one prve…(malo zaj.,ležernije pisanje.. koja osobna poznanstva,bezplatni apartman,kavica… možda koja fešta ili poslovna suradnja…)
O drugoj strani nebi…..al i kad znaš za drugu stranu i za njene posledice pogodi te pisanje nekog koji
….nije razčistio niti sam sa sobom,te nezna i….
al o.k. – težko pišem ujutro[lol]
evo jedna za Karlu :
dobro jutro svima !!
posebno forumašima iz Dalmacije.Ako je nekome vruče i nije mogao spavat ..evo kod mene ugodnih 14stupnja ( jeb…smrzo se !!!)
Čitam neke čudne stvari tu….ajd izgleda da je sad o.k. Svako zna (ili bi mora) da forum..
posebno takve ležerne teme ..nosi mnogo ugodnih pa i slabih stvari.problem je u tome da bi svatko uzeo samo one prve…(malo zaj.,ležernije pisanje.. koja osobna poznanstva,bezplatni apartman,kavica… možda koja fešta ili poslovna suradnja…)
O drugoj strani nebi…..al i kad znaš za drugu stranu i za njene posledice pogodi te pisanje nekog koji
evo jedna za Karlu :
Ja tako daleko do ovih apartmana o kojima ti govoriš nisam nikad došla pitam se samo kako je tebi uspijelo[lol]
Znaš mene više boli ako neko povrijedi neku meni jako dragu osobu, za koju sam sigurna da nije ništa krivo učinila nego ako povrijedi mene, koja znaš da volim provocirati ali imam ja debelu kožu, koja sve upije prije nego dođe do mog srca [cool]
Dobro jutro svima i lijep dan….malo više sunca ne bi bilo loše [smiley]
nije meni uspijelo [smiley]…o tome ti pričam …više se druži sa mnom …pa ču ti ja to sredit [lol]
Tek sad sam ja shvatila bit tvoje poruke [huh]….izgleda da ču trebat više puta doči u naš glavni grad na koju kavu [lol]
dobro jutro svima !!
evo jedna za Karlu :
hvala octopuse….kad se malo priberem vratiću ti tekstom i dužim od ovog tvoga [wink]…a i prikladnom pjesmom a ova tvoja je [thumbsup]vidim i ti dobro pamtiš ili možda radiš u nekoj tajnoj službi kak i ja [wink]
pa Karla znam di ti radiš !! [cool]
Octopuse,pssst,pa to je tajna..al reći ću ti čime se bavim iz hobija….sofisticiranim ,pokvarenim umovima a prednost toga bavljenja je da i dobro kužim njihove igre…no….to je preteška tema za ležerno……
neki dan me jedan forumaš pitao kak je na okupljanjima i da li su ona zatvorenog tipa…ja sam mu odgovorila ovak..a vidim da nisam pogriješila:
-ja sam bila samo na okupljanju forumašica
-okupljaju se dečki s trešnjevke ,no tu ti je vjerujem teško upasti ,al nisam sigurna u to jer me to nikad nije ni zanimalo
-okupljaju se i dalmatinci i mislim da oni primaju svakog dobronamjernog
vidim da se u vama dragi dečki nisam prevarila…..i ne bojte se nemam s vama nikakvih skrivenih
namjera [lol]
…nego jednostavno volim ljudima lijepo govoriti a volim se i šaliti na svoj račun …možda baš zato kaj imam sve kaj mi treba…no vi to sasvim sigurno možete razumjeti….jer ste na istoj duljini valova [wink]
Octopuse ova siddharta je odlična evo upravo preslušavam sve njihove stvari [thumbsup]
pa to jedino valja od Slo.muzike [smiley]
Pa ja bi reka i malo južnije.Nije baš da razumin o čem pivaju ali to nije ni bitno praše odlično!!
ne razumim ni ja [lol] [lol]
ajd oni prvi što je još Mateja stavila ….može
drugi ….dobri al malo več odsvirali….pivač te grupe …bili smo zajedno prije npr.20i kusur godina na nekom koncertu…kaže kad ču bit ja velik( već su svirali) mi čemo tako i tako….još sad nema 160cm [lol] [lol] ….
treći – ne mogu
p.s. osobno mnenje [thumbsup]