Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Kako je to več uobičajeno u zadnje vrijeme počele smo žene smetati nekim ljudima ovdje i skoro svaki dan dobivamo niske udarce [sad] Danas su bile na redu Karla, Bakicaaa i još prije Sjuzana od forumaša Pogrebnika i još više sam tužna da je ovdje jako malo muškaraca koji bi znali koju dobru riječ staviti za nas žene….pa ipak imate kod kuče bolje polovice, kčeri i majke i trebali bi znati da se takvo ponašanje ne bi smijelo tolerirati nigdje pa ni na forumu [angry]

[emo_cool]

Kako je to več uobičajeno u zadnje vrijeme počele smo žene smetati nekim ljudima ovdje i skoro svaki dan dobivamo niske udarce [sad] Danas su bile na redu Karla, Bakicaaa i još prije Sjuzana od forumaša Pogrebnika i još više sam tužna da je ovdje jako malo muškaraca koji bi znali koju dobru riječ staviti za nas žene….pa ipak imate kod kuče bolje polovice, kčeri i majke i trebali bi znati da se takvo ponašanje ne bi smijelo tolerirati nigdje pa ni na forumu [angry]

Potpisujem [thumbsup]

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

mateja, pa nismo svi takvi!!!
a znaš li ti ko je posla i šta?

Muke ti ježove !

Pa što se čudiš vjerovatno su u pitanju mulci ako već ne po godinama a ono svakako po raciju…..Mateja ima nas dosta uz vas ali nismo od gromoglasne spike…. [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Šteta što nisam u toku ali….

Pa što se čudiš vjerovatno su u pitanju mulci ako već ne po godinama a ono svakako po raciju…..Mateja ima nas dosta uz vas ali nismo od gromoglasne spike…. [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Ajde pa koju dobru riječ ženama ipak možete reči….

[emo_cool]

Pogrebnik je vrijeđao na temi forumašica a i ovdje ali tako ružne riječi da su moderatori pobrisali….ljuti me jer ako bi se to dogodilo u stvarnom životu rijetko ko bi mogao iči priko toga a ovdje nikom ništa [shocked]

[emo_cool]

Ma dajte cure, nemojte nasjedati raznim provokatorima.
Ipak vas velika većina forumaša, a pogotovo starih, voli i cijeni….
Evo svakoj jedna velika [kiss] [kiss] [kiss] [kiss] [kiss] [kiss]….
A i vidim da se nova prijateljstva formiraju

Pogrebnik je vrijeđao na temi forumašica a i ovdje ali tako ružne riječi da su moderatori pobrisali….ljuti me jer ako bi se to dogodilo u stvarnom životu rijetko ko bi mogao iči priko toga a ovdje nikom ništa [shocked]
[/quote]
To ti je kad se kriješ iza bijednog kompa i udaraš i udaraš po svemu i to samo zato što nevoliš sebe….,sramim se zbog rječi koje na žalost nisam ni vidio….,a sramim se što je to nešto kao muškarac……. [tongue] [angry] [tongue]

Bem ti ‘ko izmisli da moš samo tri stoje potegnit…….. [cry]

Brentos pozdrav,drago mi je što imamo isto mišljenje.. [thumbsup]

[/quote]

daj cure, pustite budalu!!!
pa zar nismo ode svi jednaki?!
a to šta neko ima psihičkih problema neka ih ostavi u kući.

neznan kako ode ko gleda, al ja nikad nisan dilija na muške i ženske
zato nedajte se smest!
i pridružujen se onim [kiss] [kiss] [kiss] [kiss] [kiss] …
svakoj dami po jednu, ili više

Muke ti ježove !

New Report

Close