Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Pozdrav svima,samo da pogrebnik nebi ima za ovaj dan zadnju riječ [lol] [lol] [lol]

zeko, al si u depresiji?!

Muke ti ježove !

Pozdrav svima,samo da pogrebnik nebi ima za ovaj dan zadnju riječ [lol] [lol] [lol]

…ma jadničak je umoran…vjerojatno je otišao na zasluženi godišnji odmor… [rolleyes]
[/quote]

A da ga nije pokopalo [shocked] [shocked]
[/quote]
pokopao ga jezik a meni nikak jasno kaj sam mu ja bila kriva [shocked]
[/quote]
Karla pa nisi ti kriva ako imaju luđaci previše vremena i ne znaju što bi sa sobom a ne sjete se da imaju dvije ruke, sa kojima si jako brzo mogu skratiti napetost u onoj njihovoj manjoj glavi [rolleyes]
[/quote]
Mateja pa jesi li ti vidla kaj mi je napisao…da li si stigla pročitati prije nego je obrisano [shocked]
pa ja s čovjekom bar pod tim nickom …jer ih sigurno ima još ….nikad nisam riječ izmjenila….

a šta se događa?!

Muke ti ježove !

[/quote]

Jesam,čekam vikend [wink] [wink]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

[/quote]

Jesam,čekam vikend [wink] [wink]
[/quote]

pusti probleme, ide vikend!!! [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Muke ti ježove !

Zeko a da poslušaš Mateju….. [lol]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

…ma jadničak je umoran…vjerojatno je otišao na zasluženi godišnji odmor… [rolleyes]
[/quote]

A da ga nije pokopalo [shocked] [shocked]
[/quote]
pokopao ga jezik a meni nikak jasno kaj sam mu ja bila kriva [shocked]
[/quote]
Karla pa nisi ti kriva ako imaju luđaci previše vremena i ne znaju što bi sa sobom a ne sjete se da imaju dvije ruke, sa kojima si jako brzo mogu skratiti napetost u onoj njihovoj manjoj glavi [rolleyes]
[/quote]
Mateja pa jesi li ti vidla kaj mi je napisao…da li si stigla pročitati prije nego je obrisano [shocked]
pa ja s čovjekom bar pod tim nickom …jer ih sigurno ima još ….nikad nisam riječ izmjenila….
[/quote]

Zar je tako napeto bilo [undecid] [undecid]

Ni ja nisam vidio a volio bi….

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Zeko a da poslušaš Mateju….. [lol]

Ja je uvik slušam,nego na što točno misliš [sad]

[Mateja pa jesi li ti vidla kaj mi je napisao…da li si stigla pročitati prije nego je obrisano [shocked]

Karla možda i bolje da nisam vidjela ….nije me bilo tu….ali to znači da onda nije ni vidjelo puno ljudi….saznala sam da te je jako povrijedio kao i Bakicuuu a ja koja sam vas upoznala mogu reči, da sigurno niste zaslužile ovakve niske udarce….jedino što vam mogu reči u tom trenu… dobre ste žene i zaista sam ponosna da ste mi prijateljice [proud]

[emo_cool]

oće li neko reć ko je napisa i šta

Muke ti ježove !

oće li neko reć ko je napisa i šta

A moj pego znam koliko i ti [undecid]

New Report

Close