Pozdrav svima,samo da pogrebnik nebi ima za ovaj dan zadnju riječ [lol] [lol] [lol]
zeko, al si u depresiji?!
…ma jadničak je umoran…vjerojatno je otišao na zasluženi godišnji odmor… [rolleyes]
[/quote]
A da ga nije pokopalo [shocked] [shocked]
[/quote]
pokopao ga jezik a meni nikak jasno kaj sam mu ja bila kriva [shocked]
[/quote]
Karla pa nisi ti kriva ako imaju luđaci previše vremena i ne znaju što bi sa sobom a ne sjete se da imaju dvije ruke, sa kojima si jako brzo mogu skratiti napetost u onoj njihovoj manjoj glavi [rolleyes]
[/quote]
Mateja pa jesi li ti vidla kaj mi je napisao…da li si stigla pročitati prije nego je obrisano [shocked]
pa ja s čovjekom bar pod tim nickom …jer ih sigurno ima još ….nikad nisam riječ izmjenila….
…ma jadničak je umoran…vjerojatno je otišao na zasluženi godišnji odmor… [rolleyes]
[/quote]
A da ga nije pokopalo [shocked] [shocked]
[/quote]
pokopao ga jezik a meni nikak jasno kaj sam mu ja bila kriva [shocked]
[/quote]
Karla pa nisi ti kriva ako imaju luđaci previše vremena i ne znaju što bi sa sobom a ne sjete se da imaju dvije ruke, sa kojima si jako brzo mogu skratiti napetost u onoj njihovoj manjoj glavi [rolleyes]
[/quote]
Mateja pa jesi li ti vidla kaj mi je napisao…da li si stigla pročitati prije nego je obrisano [shocked]
pa ja s čovjekom bar pod tim nickom …jer ih sigurno ima još ….nikad nisam riječ izmjenila….
[/quote]
Zar je tako napeto bilo [undecid] [undecid]
Zeko a da poslušaš Mateju….. [lol]
Ja je uvik slušam,nego na što točno misliš [sad]
[Mateja pa jesi li ti vidla kaj mi je napisao…da li si stigla pročitati prije nego je obrisano [shocked]
Karla možda i bolje da nisam vidjela ….nije me bilo tu….ali to znači da onda nije ni vidjelo puno ljudi….saznala sam da te je jako povrijedio kao i Bakicuuu a ja koja sam vas upoznala mogu reči, da sigurno niste zaslužile ovakve niske udarce….jedino što vam mogu reči u tom trenu… dobre ste žene i zaista sam ponosna da ste mi prijateljice [proud]
oće li neko reć ko je napisa i šta
A moj pego znam koliko i ti [undecid]