vidim da si se Octopuse već ubacil na moju listu prijatelja…sramežljivo si ti to sve obavil dok sam ja bila off line….vidiš da nije bilo strašno [wink]
Kolegice Sjuzan
Molim vas da mi prodate vespu.
Hvala.
Mozemo i prebit,ja vama ukop vi meni vespu.Javite mi da znam jel bo jedan moj pajdo odlazi u vas u Pevec ,pa ce mi uzet ono Kinesko govno.
Kolegice Sjuzan
Molim vas da mi prodate vespu.
Hvala.
Mozemo i prebit,ja vama ukop vi meni vespu.Javite mi da znam jel bo jedan moj pajdo odlazi u vas u Pevec ,pa ce mi uzet ono Kinesko govno.
"Podcjenjivati neprijatelja prije smrti je glupost"
Goethe
Pozdrav svima,samo da pogrebnik nebi ima za ovaj dan zadnju riječ [lol] [lol] [lol]
Pozdrav svima,samo da pogrebnik nebi ima za ovaj dan zadnju riječ [lol] [lol] [lol]
…ma jadničak je umoran…vjerojatno je otišao na zasluženi godišnji odmor… [rolleyes]
…ma jadničak je umoran…vjerojatno je otišao na zasluženi godišnji odmor… [rolleyes]
[/quote]
A da ga nije pokopalo [shocked] [shocked]
[/quote]
pokopao ga jezik a meni nikak jasno kaj sam mu ja bila kriva [shocked]
[/quote]
A da ga nije pokopalo [shocked] [shocked]
[/quote]
pokopao ga jezik a meni nikak jasno kaj sam mu ja bila kriva [shocked]
[/quote]
Karla pa nisi ti kriva ako imaju luđaci previše vremena i ne znaju što bi sa sobom a ne sjete se da imaju dvije ruke, sa kojima si jako brzo mogu skratiti napetost u onoj njihovoj manjoj glavi [rolleyes]
To sigurno….imam osječaj da če doči ipak prije njegovo vrijeme nego naše pa kakav god nadimak si stavio….loše se vrača sa lošim a to tek slijedi za njega [cool]