Nije ti potrebno još u krevet…mislila sam na to da si mi toliko dobar, a sad sam shvatila i zašto…..jer i ti voliš žabce [smiley]
Konkurencija [shocked]
a di si naša žabu..ha..
ono je bila modropegasta hoba- jedno od najotrovnijih beštija na svitu
[/quote]
Vidim da nismo jedine opsjednute žapcima ….. [lol]
[/quote]
Izgleda da mi je zato Pego toliko lego [wink]
[/quote]
nisan još iša leć, ali brzo ću
[/quote]
Nije ti potrebno još u krevet…mislila sam na to da si mi toliko dobar, a sad sam shvatila i zašto…..jer i ti voliš žabce [smiley]
[/quote]
nisan baš skužija, ali nema veze!
a di si naša žabu..ha..
ono je bila modropegasta hoba- jedno od najotrovnijih beštija na svitu
[/quote]
Vidim da nismo jedine opsjednute žapcima ….. [lol]
[/quote]
Izgleda da mi je zato Pego toliko lego [wink]
[/quote]
nisan još iša leć, ali brzo ću
[/quote]
[/quote]
nisan baš skužija, ali nema veze!
[/quote]
Pa shvatit češ ti, ako ne prije na okupljanju [wink]
ajde dobro, samo da ne svatin priko kostiju
Bit čemo nježne u obrazloženju [smiley]
Da li se ti nekog bojiš ovdje [lol] [lol] [lol]
[/quote]
moram slat Karli poziv za prijateljstvo ….da vidim kad je on – line [lol]
najeb… sam ako mi odgovor baci u poštanski sanduk [lol]
[/quote]
pa octopuse ja ne znam kaj si do sad s tim čekal…pa neću ja valjda tebi slati..kak bum preživjela ako budem odbijena [lol] …a kolko sam već kod vas dalmatinaca jedinica podobivala mislim da sam to prijateljstvo već i krvavo zaradila [lol]
pa octopuse ja ne znam kaj si do sad s tim čekal…pa neću ja valjda tebi slati..kak bum preživjela ako budem odbijena [lol] …a kolko sam već kod vas dalmatinaca jedinica podobivala mislim da sam to prijateljstvo već i krvavo zaradila .[lol]
Jako istinite riječi [thumbsup]
[/quote]
[/quote]
pa octopuse ja ne znam kaj si do sad s tim čekal…pa neću ja valjda tebi slati..kak bum preživjela ako budem odbijena [lol] …a kolko sam već kod vas dalmatinaca jedinica podobivala mislim da sam to prijateljstvo već i krvavo zaradila [lol]
[/quote]
šta ja znam od koga si ti dobivala jedinice…od nas dalmatinaca sigurno ne!! [smiley]
težko se ja odlučim za prijateljstvo- previše sam sramežljiv …
[/quote]
[/quote]
[/quote]
šta ja znam od koga si ti dobivala jedinice…od nas dalmatinaca sigurno ne!! [smiley]
težko se ja odlučim za prijateljstvo- previše sam sramežljiv …
[/quote]
meni su baš zanimljive te jedinice jer već sam jednom to i napisala…ionak ih u životu nismo dobivali …pa ajd da čovjek ne umre a da i to ne isproba…..ja sam veoma zahvalna na tom iskustvu…. [wink]
….. nisam sramežljiva za prijateljstvo jer ono ne uključuje ništa zbog čega bi se itko od nas trebao sramiti [thumbsup]