…a tu u zadnje vrijeme kako je krenulo rasprodaja svaki dan… [lol]
nema toga popusta na krpicama [lol]
Da zaista se dobro osječam zbog toga….možda ih nagovorim da drugi put bude mix okupljanje jer smo vas neke forumaše jako hvalile…zar ti se nije ništa štucalo [undecid]
je…još se mi sada….. [lol]
[/quote]
nahvalile vas ove kaj vas poznaju…jedva smo ih zaustavile ….a morale smo malo i druge stavit na jelovnik…..najsmiješnije mi je bilo kad mi je Mateja htijela objasniti kak Octopus razumije jako dobro slovenski…reko,znam ja to dušo…..često sam ja ovdje zavirila kad je odavde uvijek odjekival smijeh i pjesma…a to se i meni sviđa [wink]
[/quote]
nahvalile vas ove kaj vas poznaju…jedva smo ih zaustavile ….a morale smo malo i druge stavit na jelovnik…..najsmiješnije mi je bilo kad mi je Mateja htijela objasniti kak Octopus razumije jako dobro slovenski…reko,znam ja to dušo…..često sam ja ovdje zavirila kad je odavde uvijek odjekival smijeh i pjesma…a to se i meni sviđa [wink]
[/quote]
pa znaju cure šta pričaju [lol] [lol]
pismu triba vratit …a smijeh…bojim se da nam če na burzi i to samo ostat [lol]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
naša predviđanja su vrlo pozitivna ,octopuse,s obzirom da smo mi cijelo popodne posvetile tržištu kapitala možeš nam vjerovati
[wink]
naša predviđanja su vrlo pozitivna ,octopuse,s obzirom da smo mi cijelo popodne posvetile tržištu kapitala možeš nam vjerovati
[wink]
[/quote]
pa to me i plaši
[lol] bit če crveno u pon.
[wink]
pa to me i plaši
bit če crveno u pon.
[/quote]
Sutra kad vidiš burzu…. nagovarat ćeš nas da se svaki dan okupljamo [proud]
Vratit čemo mi sve to ne brini….i me žene smo bile jako potrebne nekog okupljanja a sad vidiš kako se samo smijemo [smiley]….sredit čemo i mi jedno okupljanje da se i nama svima popravi raspoloženje [cool]
Vratit čemo mi sve to ne brini….i me žene smo bile jako potrebne nekog okupljanja a sad vidiš kako se samo smijemo [smiley]….sredit čemo i mi jedno okupljanje da se i nama svima popravi raspoloženje [cool]
[/quote]
Nemoj da se puno čeka [wink] [wink]