octopuse pa nije baš da ti nisam dužnik…nisam ja zaboravila kad si mi svoj spetljanoj od stavljanja pjesama pomogel da ipak odslušam željenu pjesmu od sidharte [smiley]
Još jedna koja ima dobro pamčenje [proud]….društvo napuštam vas, krevet me zove [yawn]…laku i mirnu noć želim svima [bye]
Večer svima …. niste mi se nešto raspisali ove dane dok me nije bilo …..
Evo ja koristim obveze ….. da napunim laptop i pročitam i šta se dešava ovdje ….
i da odem na ostatak G.O. do 15.08.
Nema nešto postova …..niste mi baš nešto …. sutra odoh u Dalmaciju nazad … pa dajte
očemo na taj rafitng na Krki ili nećemo ….. pa ima Skradin,Šibenik,Zadar to Vam sve blizu Splita,a brodova ko u prići ….. ( moj je besplatan….. ) ali stanu samo žene ( zgodne …. ) i ribe ….velike. …. muškarci plačaju gorivo …. ajde dajte mrdnite nešto …. da bar bude jedno okupljanje.
Koliko sam vidio kod Vas Dalmatinaca ( u Dalmaciji ) je svako malo nešto bilo …. sad ništa ili griješim …. pa nismo mi Dalmatinci baš takvi …. ( ili jesmo …. ) [lol] [lol] [lol]
Nisam ni napisa već kec [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
[/quote]
Izgleda da je neko ljubomoran i jedino na takav način može to pokazati….Zeko kad bi se bojao jedinica ne bi ni pisao ovdje a i svatko ko te je upoznao zna da si jedna dobra osoba a takve je teško nači a i kad misliš da si ih našao na kraju te iznevjere [cool]
[/quote]
Ma vidi ti što mi ga ishvali a ja ga taman htio napast….. [angry]
Kako da bi tebe mogla zaboraviti [huh] pa ja jedva čekam ponovni susret [wink]
Znači bit će ga a mene tko hebe,bem ti malega miša…. [tongue]
Tko može sve ove kečeve poispravljat majko mila,sva sreća da su mi na zahtjev gazde dozvolile duplu dozu ocjenjivanja pa hajd’ nekako….. [cool]
Večer svima …. niste mi se nešto raspisali ove dane dok me nije bilo …..
Evo ja koristim obveze ….. da napunim laptop i pročitam i šta se dešava ovdje ….
i da odem na ostatak G.O. do 15.08.
Nema nešto postova …..niste mi baš nešto …. sutra odoh u Dalmaciju nazad … pa dajte
očemo na taj rafitng na Krki ili nećemo ….. pa ima Skradin,Šibenik,Zadar to Vam sve blizu Splita,a brodova ko u prići ….. ( moj je besplatan….. ) ali stanu samo žene ( zgodne …. ) i ribe ….velike. …. muškarci plačaju gorivo …. ajde dajte mrdnite nešto …. da bar bude jedno okupljanje.
Koliko sam vidio kod Vas Dalmatinaca ( u Dalmaciji ) je svako malo nešto bilo …. sad ništa ili griješim …. pa nismo mi Dalmatinci baš takvi …. ( ili jesmo …. ) [lol] [lol] [lol]
Hehehe kad već imaš lađu možda te i primimo….. [huh]
brodova ko u prići ….. ( moj je besplatan….. ) ali stanu samo žene ( zgodne …. ) i ribe ….velike. ….
Kako ovo nije tema ribolov idi loviti tamo [tongue]
Koliko sam vidio kod Vas Dalmatinaca ( u Dalmaciji ) je svako malo nešto bilo …. sad ništa ili griješim ….
Griješiš i nije ti prvi put [wink]….ne brini sastat čemo se mi i ne samo Dalmatinci a ti ulovi par "riba" i druži se sa njima [lol]
dobro jutro Mateja…ne znam zakaj [lol] …al došlo mi nekak da si pustim ovu pjemu…a slutim da bu i tebi pasala [lol] …..ili možda ona ..kad jednom odeš ne vračaj se više…ma, dobra bu i ova [wink]
Chuck Berry – Go Johnny Go,
http://www.youtube.com/watch?v=eY4s-lSlsfw
dobro jutro Mateja…ne znam zakaj [lol] …al došlo mi nekak da si pustim ovu pjemu…a slutim da bu i tebi pasala [lol] …..ili možda ona ..kad jednom odeš ne vračaj se više…ma, dobra bu i ova [wink]
Chuck Berry – Go Johnny Go,
http://www.youtube.com/watch?v=eY4s-lSlsfw
Karla ti uvijek znaš što ja trebam…a pjesma je zaista ona prava[thumbsup]