Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

društvo ugodan dan želim,a ja ode [bye]

pa di češ ?? ako ideš po spizu o.k. al nemoj radit po toj vručini [smiley] zaradit češ danas na burzi [lol]

ajd onda pozdrav i od mene!! odoh polako nazad u Dalmaciju !! možda sritnem koga na peškariji ili u Jokera [lol] [thumbsup]

dobar dan forumaši

Živija mi dalmatico!!!

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

ajd onda pozdrav i od mene!! odoh polako nazad u Dalmaciju !! možda sritnem koga na peškariji ili u Jokera [lol] [thumbsup]

Nisi ga uteka ove ture,platićeš dupli ceh [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Dobro jutro Zeko…da li ti je več toplo [smiley]

[lol] [lol]
Je,a moglo bi danas bit puno toplije [angry]
[/quote]
Da moglo bi bit i to na više fronti [lol]
[/quote]

Ugrijalo bogami dobro [angry] [angry]

Primjetio sam da me najvise forumasa iz Dalmacije ne zeli za frenda,svaka cast izuzecima.Zato kad dođu u Sarajevo uzivaju u mesu koje sam ja prodao,sad bi nesto napisao al ima tako dobrih Dalmosa da bi krvi dao za njih.

Hvala svima koji su me prihvatili za jarana.

Primjetio sam da me najvise forumasa iz Dalmacije ne zeli za frenda,svaka cast izuzecima.Zato kad dođu u Sarajevo uzivaju u mesu koje sam ja prodao,sad bi nesto napisao al ima tako dobrih Dalmosa da bi krvi dao za njih.

A šta ćeš,neki ljudi misle da nikad neće umrit pa ne računaju na tvoje usluge,a to je najvažnija stvar
e još da nadbiskup zatraži prijateljstvo bila bi jedna briga manje [wink] [wink]
Kakvo je stanje na burzi smatram da imaš pune ruke posla [lol]

Pogrebniče, sutra dođ de u Opatiju na čajanku u Ambasador u dogovoreno vrijeme. Da i još nešto, ona svoja mrtvačka kola parkiraj podalje od hotela inače će nas sve žemske zaobilaziti na mah a bakicu ionako nismo zvali [pray]

Ako novac zaista ne donosi sreću, onda mi ga vratite

Zeko hvala.
Zastavnice hvala,odazvat cu se.
Bakica isprobava cipele,nema vremena.

Hvala svima koji su me prihvatili za jarana.

Fjaka……….

New Report

Close