društvo ugodan dan želim,a ja ode [bye]
pa di češ ?? ako ideš po spizu o.k. al nemoj radit po toj vručini [smiley] zaradit češ danas na burzi [lol]
ajd onda pozdrav i od mene!! odoh polako nazad u Dalmaciju !! možda sritnem koga na peškariji ili u Jokera [lol] [thumbsup]
ajd onda pozdrav i od mene!! odoh polako nazad u Dalmaciju !! možda sritnem koga na peškariji ili u Jokera [lol] [thumbsup]
Nisi ga uteka ove ture,platićeš dupli ceh [lol]
Primjetio sam da me najvise forumasa iz Dalmacije ne zeli za frenda,svaka cast izuzecima.Zato kad dođu u Sarajevo uzivaju u mesu koje sam ja prodao,sad bi nesto napisao al ima tako dobrih Dalmosa da bi krvi dao za njih.
Primjetio sam da me najvise forumasa iz Dalmacije ne zeli za frenda,svaka cast izuzecima.Zato kad dođu u Sarajevo uzivaju u mesu koje sam ja prodao,sad bi nesto napisao al ima tako dobrih Dalmosa da bi krvi dao za njih.
A šta ćeš,neki ljudi misle da nikad neće umrit pa ne računaju na tvoje usluge,a to je najvažnija stvar
e još da nadbiskup zatraži prijateljstvo bila bi jedna briga manje [wink] [wink]
Kakvo je stanje na burzi smatram da imaš pune ruke posla [lol]
Pogrebniče, sutra dođ de u Opatiju na čajanku u Ambasador u dogovoreno vrijeme. Da i još nešto, ona svoja mrtvačka kola parkiraj podalje od hotela inače će nas sve žemske zaobilaziti na mah a bakicu ionako nismo zvali [pray]
Zeko hvala.
Zastavnice hvala,odazvat cu se.
Bakica isprobava cipele,nema vremena.