Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

vinjeta zalipljena…a bez mobitela…silom prilike-al se isplati. !!
zaboravio punjač za auto !! [lol]
e a zabava vam je stvarno strašna….i Alabamu ste (su) otjerali?? pa ljudi…
moga bi i ja u mirovinu [cool] jer Mateja ti i ja možemo se i nać bez foruma …a drugog više nema.. [lol]

Pozdrav Octopuse,zabava baš i nije,a čitajući ovo u zadnjih recimo mjesec dana,nisam primijetio da je itko otjerao članove društva koji su se izdvojili,njima je dosadilo naše društvo i njihova je odluka takva kakva je.Razlozi nisu oni koje su naveli,u to sam uvjeren,njima su jedino poznati i budi sretan da su te htjeli u društvo,za razliku od nekih koje nisu htjeli.Meni je sve to skupa pomalo gadljivo i ne želim biti cool,nego aktivan i ma kako ljudi sa raznih strana razmišljali,kad uhvatim vremena,pisat ću uvijek ono što mislim(osim kad je zaj……),što znači da ću zadnji napustiti ovaj forum,ma koliko mi vrijeđalo taštinu.Živija mi.
[/quote]

Dalmatico samo ću ti reć da si bezobrazan , izmišljaš koje kakve gluposti , ko je naveo koje razloge o čemu pričaš, pa nisi se baš istrošio na okupljanjima da bi te tribalo toliko bolit……a forumašice izgubile su vjerodostojnost prihvatile one to ili ne…….prvi si koji si počeo spominjat neku elitu i ostale…..sramotno…..a da se neke forumaše koji su od počletka na ovom forumu pika istina je ali neka…….ako je to nekima zadovoljstvo……

moga bi i ja u mirovinu [cool] jer Mateja ti i ja možemo se i nać bez foruma …a drugog više nema.. [lol]

Pozdrav Octopuse,zabava baš i nije,a čitajući ovo u zadnjih recimo mjesec dana,nisam primijetio da je itko otjerao članove društva koji su se izdvojili,njima je dosadilo naše društvo i njihova je odluka takva kakva je.Razlozi nisu oni koje su naveli,u to sam uvjeren,njima su jedino poznati i budi sretan da su te htjeli u društvo,za razliku od nekih koje nisu htjeli.Meni je sve to skupa pomalo gadljivo i ne želim biti cool,nego aktivan i ma kako ljudi sa raznih strana razmišljali,kad uhvatim vremena,pisat ću uvijek ono što mislim(osim kad je zaj……),što znači da ću zadnji napustiti ovaj forum,ma koliko mi vrijeđalo taštinu.Živija mi.
[/quote]
Svaka čast,drago mi je što smo se upoznali i družili…… [thumbsup]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

…..a forumašice izgubile su vjerodostojnost prihvatile one to ili ne

Dobro jutro svima:-)….samo me zanima u kakvom smislu msliš da smo izgubile vjerodostojnost….ako misliš za ulaganje u dionice to treba svatko raditi po svojoj pameti, ne treba ti nikakva vjerodostojnost nekog da ti kaže što da činiš [cool]….a ako si ipak mislio na to kakve smo kao osobe, znaš Mark ja se za to ne brinem [yawn] znam kakva osoba sam, a ovdje nikome nisam željela loše samo sam rekla svoje mišljenje a ako to ne smijem učiniti, onda nemam ni potrebe za takvim druženjem….još uvijek se držim onog, da sam ovdje zbog svih ljudi i sama ču izabrati one sa kojima ču se družiti i to neče činiti nitko drugi umjesto mene, pa kako god jako želio [wink]

[emo_cool]

[/quote]

Dalmatico samo ću ti reć da si bezobrazan , izmišljaš koje kakve gluposti , ko je naveo koje razloge o čemu pričaš, pa nisi se baš istrošio na okupljanjima da bi te tribalo toliko bolit……a forumašice izgubile su vjerodostojnost prihvatile one to ili ne…….prvi si koji si počeo spominjat neku elitu i ostale…..sramotno…..a da se neke forumaše koji su od počletka na ovom forumu pika istina je ali neka…….ako je to nekima zadovoljstvo……
[/quote]
Dragi moj Mark,najprije,izuzetno mi je drago da si se vratio na forum,a i da mogu s tobom razmijenit koju nakon mjesec dana,pa makar na ovaj način.Žao mi je ako tako razmišljaš o meni i ovdje javno iznosiš i nisko udaraš,ali ja sam odavno oguglao na riječi,ali sa druge strane drago mi je da iznosiš ono što te muči,izgleda duže vremena i što ti ne da mira,ali možrš to i privatno,bilo bi etično,ako znaš što to znači.Vidiš Mark,ja se nisam zaista istrošio,kako ti kažeš,barem što se piva tiče,ne kao ti i tu ti skidam kapu,ali mislim da sam platio uredno sve što sam konzumirao.Žao mi je i
što ste tako napravili razdvajanje,to nije palo na pamet nikome prije vas i još uvijek ne shvaćam koji je pravi razlog zaista bio i zašto više ne pišete i ponašate se kao mala djeca.Drago mi je i što sam potakao tvoju reakciju,jer smatram da ti nisi loš čovjek i nadam se da ćemo se ponekad srest na peškariji i da ću se dobro istrošiti kad te budem odveo na piće. [bye]stari ribaru.P.S.ako ti je teško ili te iritiram ,javi se na skype.

pozdrav dalmatico !!
dobro si napisa… samo….ono da bi ja morao bit sritan itd…
Ljudi možda sam ja tako proša al….meni osobno se niko nije nikad zamjeria…dal je to sriča ili samo moj šarm [lol] to je drugo…

Ne lju ti se na mene octi,nisam mislija ništa ironično ni zlonamjerno

dalmatico zaboravija si napisat pa evo ja dodajem …..amen

slažem se

slažem se

Opet ništa ne razumim;;;;;;;;malo sam glupav.
Valjda površno čitam!!!!!
Nemam vrimena za čitat između redova???
A ništa;;; valjda ću jedan put i to počet svačat.

Dotle ,da i dalje ostajem ,ko i još jedan stariji pokojni za "MIROLJUBIVU AKTIVNU KOEGZISTENCIJU!!!!"

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

kad je to sve na vajetima drža Ford – bilo je o.k. !! kad je on otiša (??) …..tonemo tako i onako.
sad se vidi da je ćovik legenda [cool] izaša sa obe linije na vrhuncu. možda se vrati ka Crobex?? [lol]
a sa Njetto -m ode sve u …. [lol] [lol]
p.s. malo zaj… [thumbsup]

Opet ništa ne razumim;;;;;;;;malo sam glupav.
Valjda površno čitam!!!!!
Nemam vrimena za čitat između redova???
A ništa;;; valjda ću jedan put i to počet svačat.

Dotle ,da i dalje ostajem ,ko i još jedan stariji pokojni za "MIROLJUBIVU AKTIVNU KOEGZISTENCIJU!!!!"

Svak ima svoje,ja sam za ovako nešto [shocked] [shocked]
http://www.index.hr/video/film.aspx?id=3118 [thumbsup]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Zeko….moš mislit !! sanja svinja kukuruz!!
i prestani ovo gledat. Piše da si otvorija to več 9500puta [lol]

New Report

Close